Τσίπρας μετά την συνάντηση με το Δ.Σ του ΚΕΘΕΑ: Θέλουν να τελειώσουν με ότι δεν ελέγχουν

 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, υποδεχόμενος στα γραφεία του κόμματο στη Κουμουνδούρου, τα μέλη του ΔΣ του ΚΕΘΕΑ, έκανε λόγο «για δόγμα του σοκ» αναφερόμενος στην απόφαση της κυβέρνησης να καταργήσει το αυτοδιοίκητο του ΚΕΘΕΑ .«Η σπουδή τους να το τελειώσουν με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου φανερώνει τις προθέσεις τους και τους εκθέτει ακόμη περισσότερο», τόνισε μεταξύ άλλων ο Αλ. Τσίπρας.

Οπως έγραψεο κ. Τσίπρας στο facebook, μετά την συνάντηση:

Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση της ΝΔ έχει σκοπό να ιδιωτικοποιήσει κάθε δημόσιο οργανισμό που παράγει κέρδη, κρατικοποιεί το ΚΕΘΕΑ, που εδώ και 36 χρόνια παράγει κοινωνικό έργο. Στη πραγματικότητα, θέλουν να τελειώσουν με οτιδήποτε δε μπορούν να ελέγξουν.

Μόνο που το ΚΕΘΕΑ δεν είναι γραφειοκρατικός οργανισμός για να διορίζουν έμμισθους γραφειοκράτες να τον διοικούν, αλλά ζωντανό κύτταρο δράσης μέσα στη κοινωνία. Με βαθιές ρίζες και με προσφορά -όχι σε αριθμούς- αλλά σε ανθρώπινες ζωές.

Η σπουδή τους να το τελειώσουν με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου φανερώνει τις προθέσεις τους και τους εκθέτει ακόμη περισσότερο.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here