Τσίπρας: «Μας κυριεύει ανασφάλεια και ανησυχία στο πρώτο σχολικό κουδούνι»

Καλή σχολική χρονιά και δύναμη, υπομονή, φροντίδα στους μαθητές, τους γονείς και τους δασκάλους τους, εύχεται ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στο facebook. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι τα σχολεία άνοιξαν σχεδόν όπως έκλεισαν τον Ιούνη, χωρίς καμία φροντίδα για μικρότερο αριθμό μαθητών στις τάξεις, χωρίς περισσότερα μέτρα προστασίας, περισσότερους εκπαιδευτικούς ή περισσότερες αίθουσες.

«Το μόνο που άλλαξε είναι οι κανόνες: Πέρυσι στην αρχή μάς έλεγαν ότι δεν κολλάνε τα παιδιά στα σχολεία. Μετά μας είπαν ότι τα σχολεία πρέπει να κλείσουν πρώτα, γιατί τα παιδιά μας είναι πολλαπλασιαστές του ιού. Φέτος μας λένε ότι για να κλείσουν θα πρέπει να νοσήσουν ταυτόχρονα τουλάχιστον 15 παιδιά σε κάθε τάξη» επισημαίνει.

«Και το συναίσθημα που για άλλη μια φορά μάς κυριεύει στο πρώτο σχολικό κουδούνι, είναι ανασφάλεια και ανησυχία. Γιατί κάθε νοήμων γονιός δε χρειάζεται να είναι λοιμωξιολόγος για να καταλάβει τι θα μπορούσε να σημαίνει κάτι τέτοιο» σημειώνει.

«Παρόλα αυτά, ετοιμάσαμε σήμερα τα παιδιά μας και τα είδαμε να τρέχουν με τη σάκα στον ώμο και με ανυπομονησία, για να βρούνε

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here