Τσίπρας – Καμμένος μαζί στη Σκύρο παρά την φημολογούμενη κόντρα

Την 135 Σμηναρχία Μάχης στη Σκύρο επισκέφθηκαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, οι οποίοι συνομίλησαν με τους πιλότους των μαχητικών αεροσκαφών, τους τεχνικούς της Πολεμικής Αεροπορίας και το προσωπικό της Σμηναρχίας, τους συνεχάρησαν και τους ευχήθηκαν για τη Σαρακοστή.

«Με την ευκαιρία της παρουσίας μου στο νησί της Σκύρου, επισκέφθηκα σήμερα με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας την 135η Σμηναρχία Μάχης. Συνομιλήσαμε με τους πιλότους και τους τεχνικούς που βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή για την προστασία των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων», έγραψε ο πρωθυπουργός στο twitter, ανεβάζοντας σχετικό φωτογραφικό υλικό.

«Ο Πρωθυπουργός στη Σκύρο συνομίλησε με τους μαχητές του Αιγαίου τους άγρυπνους τεχνικούς της ΠΑ και όλο το προσωπικό συγχαίροντας τους και ευχόμενος καλή Σαρακοστή», έγραψε σε ανάρτηση του στο twitter ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ανεβάζοντας και τη σχετική φωτογραφία.

«Τα Νέα Σαββατοκύριακο» είχαν δημοσίευμα για ψυχρότητα στη σχέση των δύο ανδρών λόγω των διαφορετικών απόψεών τους στην αντιμετώπιση της κρίσης, αν και υπάρχει η εκτιμηση ότι η διαφωνία είναι εικονική, για να παρουσιάζεται για λόγους πολιτικής ότι υπάρχει στην κυβέρνηση η «φιλοπόλεμη» και ο «ήπια» στάση έναντι των τουρκικών προκλήσεων.

Ο Πρωθυπουργός βρίσκεται απο χθες στην περιοχή για να περάσει το τριήμερο οικογενειακώς και θα μείνει μέχρι και αύριο. Μέχρι χτες δεν ήταν βέβαιο ότι θα πήγαινε και ο Π. Καμμένος, αλλά τελικά πήγε.

Η  ανάρτηση του Πρωθυπουργού

Η ανάρτηση του ΥΕΘΑ

Πριν από 2 ώρες

Ο ΠΘ , συνοδευόμενος από τον ΥΕΘΑ, επισκέφθηκε την 135 Σμηναρχία Μάχης στη Σκύρο. Ο ΠΘ συνομίλησε για αρκετή ώρα με τα πληρώματα και τους τεχνικούς των αεροσκαφών επιφυλακής (Readiness),καθώς και με το υπόλοιπο προσωπικό της μονάδας, που βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή για την προστασία των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, ανταλλάσσοντας μαζί τους απόψεις για το έργο τους. Διαπίστωσε την ετοιμότητά τους, τους συνεχάρη και τους ευχήθηκε καλή δύναμη στην αποστολή τους.

Τέλος, ο Πρωθυπουργός ευχήθηκε στο προσωπικό για τη Σαρακοστή.
Στην επίσκεψη ήταν παρών και ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here