Τσίπρας: Ή θα συνεχίσουμε όλοι μαζί ή θα φύγουμε όλοι μαζί

«Ή θα συνεχίσουμε όλοι μαζί ή θα φύγουμε όλοι μαζί» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας στην κοινή , κλειστή συνεδρίαση της Κ.Ο και της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ομιλία του ο πρωθυπουργός ζήτησε από την κοινοβουλευτική ομάδα να σταθεί ενωμένη και συμπαγής , επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση βρίσκεται μπροστά σε κρίσιμες αποφάσεις . «Εγώ δεν πρόκειται να γίνω Παπαδήμος», επανέλαβε ο Αλ.Τσίπρας.

Νωρίτερα, προσερχόμενος στη Βουλή ο υπουργός Οικονομίας Γ.Σταθάκης εκτίμησε ότι «θα υπάρξει συναινετική διαδικασία και ότι δεν θα υπάρξουν διαρροές.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Φίλης εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα υπάρξει συμφωνία.

«Όλα θα πάνε καλά. Δεν θα αναλάβει κανείς την ευθύνη να ρίξει μια κυβέρνηση τεσσάρων μηνών», ανέφερε ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Στο ίδιο μήκος κύματος εμφανίστηκε και ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης. «Είμαστε αισιόδοξοι για μια πολύ καλή συμφωνία. Είμαστε αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά».

«Τα διλήμματα που μπαίνουν είναι πολύ σκληρά. Πρέπει να σταθμίσουμε τα μακροπρόθεσμα εθνικά συμφέροντα», ανέφερε από την πλευρά του ο υπουργός Πολιτισμού Ν. Ξυδάκης.

Ο υπουργός ΠΑΠΕΝ Παναγιώτης Λαφαζάνης αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here