Τσίπρας: Ευγνωμοσύνη εκ μέρους όλου του ελληνικού λαού προς τα μέλη του Πυροσβεστικού Σώματος για τη μάχη τους να ελεγχθούν οι φωτιές

Την ευγνωμοσύνη του προς τα μέλη του Πυροσβεστικού Σώματος που έδωσαν και δίνουν τη μάχη για να ελεγχθεί η μεγάλη πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, εξέφρασε ο πρωθυπουργός, μέσω ασυρμάτου στο πεδίο των πυρκαγιών.

«Θέλω να εκφράσω προς όλες τις δυνάμεις την αμέριστη ευγνωμοσύνη της ελληνικής πολιτείας και του ελληνικού λαού για τη σκληρή προσπάθεια» είπε ο πρωθυπουργός. «Γνωρίζω ότι πολλοί από εσάς βρίσκεται εδώ για τέσσερα μερόνυχτα αλλά καταφέρατε να περιορίσετε μια μεγάλη φωτιά», σημείωσε ο κ. Τσίπρας.

«Ευτυχώς δεν έχουμε θύματα. Σας ευχαριστούμε θερμά για ότι κάνετε» είπε ο πρωθυπουργός προς τους πυροσβέστες που έδωσαν τη μάχη για να ελέγξουν την πυρκαγιά και που παραμένουν σε απόλυτη εγρήγορση, για να αποφευχθούν τυχόν επικίνδυνες αναζωπυρώσεις

Ο Αλέξης Τσίπρας νωρίτερα πέταξε με ελικόπτερο πάνω από τις περιοχές της Ανατολικής Αττικής, που επλήγησαν από την πυρκαγιά. Θα ακολουθήσει σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή Υπουργών, σύμφωνα με ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here