Τσίπρας: Εθνικό πένθος για τα θύματα των πλημμυρών-Μέτρα έκτακτης ανάγκης-Δεν θα υπάρξει άστεγος

Εθνικό πένθος για ανθρώπινα θύματα που προκάλεσαν οι φονικές πλημμύρες στη Δ. Αττική κήρυξε με μήνυμά του ο πρωθυπουργός, ενώ ανακοίνωσε  άμεσα μέτρα στήριξης των πληγέντων.

Η κήρυξη εθνικού πένθους είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε αυτή την ώρα, είπε ο πρωθυπουργός αναφορικά με την τραγωδία από τις πλημμύρες στη δυτική Αττική. Και δεσμεύτηκε ότι η κυβέρνηση θα σταθεί δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων με όσα μέσα έχει στη διάθεσή της.

Έκανε λόγο για δύσκολη στιγμή για όλη την Ελλάδα και εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη και τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων και ευχήθηκε να μην μεγαλώσει ο αριθμός των νεκρών.

«Δεν θα υπάρξει άστεγος από όσους έχουν πληγεί. Θα διεξαχθεί έρευνα για να διαπιστωθεί η αιτία τραγωδίας. Δεσμεύομαι ότι θα ληφθούν άμεσα μέτρα για τη στήριξη κατοίκων και επιχειρηματιών που έχουν πληγεί» υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

Παράλληλα ο κ. Τσίπρας, εξέφρασε τις ευχαριστίες του στην πυροσβεστική και ευχήθηκε κουράγιο σε όσους συνεχίζουν τις προσπάθειες διάσωσης και αποκατάστασης στη περιοχή.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here