Τσίπρας: Δείξατε την επιτελική σας ανικανότητα στη διαχείριση του προσφυγικού-Επικίνδυνο για τα δικαιώματα το ν/ για το άσυλο

 Συνέχισε λέγοντας προς τον πρωθυπουργό ότι έλεγε «ψέματα» και ότι μιλούσε για «ιδεοληψίες της Αριστεράς, ότι είμαστε απάτριδες και ότι δεν αναγνωρίζουμε την ύπαρξη θαλάσσιων συνόρων». «Και τι δεν είπατε για να μας κάνετε κριτική», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και υποστήριξε: «Έχω την αίσθηση ότι βρίσκεστε εγκλωβισμένοι ανάμεσα στην προεκλογική ρητορική σας και στη σοβαρότητα του προβλήματος».

«Το νομοσχέδιο της κυβέρνησης της ΝΔ «Περί Διεθνούς Προστασίας και άλλες διατάξεις», εκτός από ιδεοληπτικό, θα αποδειχθεί και απολύτως αναποτελεσματικό, σε σχέση με τους τους στόχους που θέτει», το μήνυμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα η ΝΔ νομοθετεί περισσότερο για να ικανοποιήσει την εκλογική της κοινή γνώμη, παρά γιατί ελπίζει ότι θα καταφέρει κάτι. Και για να ικανοποιήσει το κομματικό της ακροατήριο, προβαίνει σε απίστευτες απλουστεύσεις.

Μετατρέπει τους πρόσφυγες σε μετανάστες & το προσφυγικό ζήτημα από ευρωπαϊκό σε εθνικό ή ακόμη χειρότερα σε ελληνοτουρκικό. Αλλά φοβάμαι πως το χειρότερο απ’ όλα είναι πως έχει υιοθετήσει μια ολισθηρή λογική συμψηφισμού της προσφυγικής κρίσης με μείζονα θέματα των ελληνοτουρκικών.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here