Τσιόδρας σε Μητσοτάκη: Η επιδημία συνεχίζει να μας απειλεί, ανησυχώ για τα μεταλλαγμένα στελέχη-Κι ο ανέμελος ξανακούνησε το δάχτυλο στους πολίτες

Ο καθηγητής επιδημιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας εξέφρασε την ανησυχία του για τα μεταλλαγμένα στελέχη κατά την τακτική ενημέρωση στο Μαξίμου για την πορεία της πανδημίας.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας είπε προς τον πρωθυπουργό ότι «Η επιδημία συνεχίζει να μας απειλεί. Χρειάζεται διαρκής επιφυλακή. Ανησυχώ για τα μεταλλαγμένα στελέχη τα οποία οδηγούν σε επαναπροσδιορισμό της στρατηγικής αντιμετώπισης της πανδημίας σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την πάγια τακτική του κούνησε το δάκτυλο στους πολίτες λέγοντας ότι «ελευθερία δεν σημαίνει ανευθυνότητα», ξεχνώντας τις πανηγυρικές δηλώσεις του ίδιου και των κυβερνητικών στελεχών του περί επιστροφής στην κανονικότητα και ομαλοποίησης της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Πολλοί συμπολίτες μας φαίνεται να πιστεύουν ότι έχουμε ήδη οριστικά ξεμπερδέψει με την πανδημία, πράγμα το οποίο προφανώς δεν συμβαίνει» υποστήριξε ο πρωθυπουργός επιρρίπτοντας για μια ακόμα φορά μόνο στους πολίτες το κλίμα ευφορίας που έχει δημιουργήσει η ίδια η κυβέρνηση.

Παράλληλα υποστήριξε ότι «Θα είμαστε αυστηροί στην επιβολή του νόμου καθώς είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτή η θετική πορεία η οποία έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες εβδομάδες να συνεχιστεί απρόσκοπτα», ζητώντας από από τους επαγγελματίες, ειδικά της εστίασης, να εφαρμόσουν απόλυτα τα μέτρα που έχουν καταρτιστεί με βάση τις συστάσεις των ειδικών.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here