Τροχαίο στη Βουλή: Ευθύνες και στο νεκρό 23χρονο Ιάσονα ρίχνει εμμέσως η Τατιάνα Στεφανίδου

Η αποκάλυψη του βίντεο που αποτύπωσε τη στιγμή του θανατηφόρου τροχαίου μπροστά στη Βουλή και δείχνει σωρεία παραβάσεων, έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά όχι μόνο για τον οδηγό του αυτοκινήτου αλλά και για την ίδια την φρουρά της Βουλής και τη συμπεριφορά της μετά το δυστύχημα.

Κι ενώ στο βίντεο φαίνεται ότι ο Ιάσονας βρισκόταν κανονικά στη λωρίδα του, το υπηρεσιακό έστριψε αριστερά, δηλαδή εντελώς παράνομα, καλοθελητές άνοιξαν την κουβέντα για την ταχύτητα με την οποία κινείτο ο 23χρονος Ιάσονας, αγνοώντας επιδεικτικά τα δεδομένα.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου στη διάρκεια της εκπομπής της κατά το σχολιασμό του βίντεο απορεί με την ταχύτητα της μηχανής του Ιάσονα που πέρασε με πράσινο και όχι με την παρανομία του αστυνομικού που οδηγούσε το υπηρεσιακό όχημα και έστριψε αριστερά.

«Το υπηρεσιακό αυτοκίνητο στρίβει αργά και προσεκτικά και η μηχανή του παιδιού πέφτει επάνω του με ταχύτητα» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια προκαλώντας σάλο αντιδράσεων στην διαδικτυακή κοινότητα.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here