Τροχαίο στη Βουλή: «Δεν είναι είπα αυτά που νομίζετε» λέει τώρα η Τατιάνα Στεφανίδου

Να μαζέψει τα όσα είπε για το τροχαίο στη Βουλή, επιχειρεί τώρα η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία το πρωί άφησε υπονοούμενα για ευθύνες και του 23χρονου Ιάσονα που έχασε τη ζωή του από το υπηρεσιακό αυτοκίνητο της Ντόρας Μπακογιάννη.

«Για το τροχαίο στη Βουλή και με σκοπό την προστασία του Ιάσονα, είπα ότι ίσως η ταχύτητα του βίντεο είναι πιο γρήγορη από την πραγματική. Κάποιοι το ερμήνευσαν με αντίθετο τρόπο. Στις 15, 16 17/3 ήμουν ξεκάθαρη ότι οδηγός του υπηρεσιακού έστριψε παράνομα και το θύμα ήταν νόμιμο!» ισχυρίστηκε η Τατιάνα Στεφανίδου μέσω Twitter.

Είχαν προηγηθεί χιλιάδες οργισμένα μηνύματα στα social media, ενώ εκατοντάδες χρήστες καλούσαν τους χορηγούς να αποσυρθούν από την εκπομπή της παρουσιάστριας.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί η Τατιάνα Στεφανίδου στη διάρκεια της εκπομπής της κατά το σχολιασμό του βίντεο απορούσε με την ταχύτητα της μηχανής του Ιάσονα που πέρασε με πράσινο και όχι με την παρανομία του αστυνομικού που οδηγούσε το υπηρεσιακό όχημα και έστριψε αριστερά.

«Το υπηρεσιακό αυτοκίνητο στρίβει αργά και προσεκτικά και η μηχανή του παιδιού πέφτει επάνω του με ταχύτητα» σημείωσε μεταξύ άλλων.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here