Τροχαίο Κηφισσού: το ένα δράμα φέρνει το άλλο, ο μοιραίος οδηγός είχε χάσει το γιο του σε τροχαίο

Σε κστανάλωση αλκοόλ ή στην πιθανότητα να πήρε τον οδηγό της νταλίκας ο ύπνος, στο τιμόνι φαίνεται πως αποδίδεται το τροχαίο που στέρησε δύο ζωές σήμερα στον  Κηφισσό, όταν νταλίκα με κατεύθυνση προς Λαμία, αναδιπλώθηκε, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα (προς Πειραιά) και τσάκισε δύο ΙΧ σκοτώνοντας έναν 64χρονο και έναν 60χρονο. Στο τροχαίο τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και η 34χρονη κόρη του δεύτερου, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Η σύζυγος του 60χρονου, που ήρθε πριν απο πολλά χρόνια απο την Αλβανία για μια καλύτερη τύχη στη χώρα μας, είπε ότι ο σύζυγος και η κόρη της πήγαιναν για δουλειά στο φούρνο, όπως κάθε μέρα
«Έχασα τον άντρα μου και το παιδί μου χαροπαλεύει στην εντατική», είπε η γυναίκα συντετριμμένη.
Ο συνήγορος του οδηγού, Πέτρος Μαντούβαλος, είπε ότι δεν αρνειται κάποια θέματα υπαιτιότητας, αλλά τίθεται και ένα κατά τη γνώμη του και ένα  κορυφαίο ζήτημα ασφαλείας, δηλαδή η έλλειψη μπάρας που να χωρίζει τα αντιθετα ρεύματα στο σημείο του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του οδηγού, η ζωή στάθηκε σκληρή μαζί του. Εχασε σε τροχαίο πολύ νέο τον αδελφό του, αλλά πριν απο οκτώ χρόνια έχασε και το γιο του -το αγόρι σκοτώθηκε με τη μοτοσικλέτα του. Ο οδηγός έκτοτε φορουσε μαύρα. Οι συγγενείς του δεν τον χαρακτηρίζουν πότη και ανεύθυνο οδηγό, αλλά καλό οδηγό και σοβαρό επαγγελματία. Οπως και να έχει, το αλκοτέστ έδειξε επίπεδα αλκοόλ υψηλότερα του ορίου -δεν γνωρίζουμε ακριβώς πόσο υψηλότερα. Επίσης δεν γνωρίζουμε αν τον πήρε ο ύπνος στο τιμόνι ή αν ο ίδιος αιτιάται και κάποια μηχανική δυσειτουργία.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here