Τρίποντα ευαισθητοποίησης για τα άτομα με αυτισμό

 

Μια σπουδαία αθλητική εκδήλωση διοργανώνει ο Δήμος Γλυφάδας αυτό το Σάββατο, 9 Μαΐου, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Μάκης Λιούγκας» (Φοίβης 14, πλατεία Νυμφών). Στις 7.30 μ.μ, μέλη του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και του Συνδέσμου Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών θα βρεθούν στο γήπεδο για να δώσουν έναν αγώνα μπάσκετ, με σκοπό την ευαισθητοποίηση για τον αυτισμό.

Ο Αγώνας Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό διοργανώνεται από κοινού με το Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών και το Σύλλογο Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος. Ανάμεσα στους αθλητές που θα συμμετάσχουν συγκαταλέγονται οι καλαθοσφαιριστές Γιώργος Σιγάλας, Κώστας Τσαρτσαρής, Δήμος Ντικούδης, οι ολυμπιονίκες Θωμάς Μπίμπης, Γιάννης Γαβριηλίδης, Σωτήρης Τράκας, Ξενοφών Κουτσιούμπας και Γιώργος Κουτσιούμπας. Προπονητής της ομάδας θα είναι ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, θα παραχωρήσει αύριο, Τετάρτη, 6 Μαΐου και ώρα 11 π.μ. συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο της Γλυφάδας, για τον ξεχωριστό αυτό αγώνα μπάσκετ. Στη συνέντευξη θα απαντήσουν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και ο τομεάρχης αθλητισμού Δήμου Γλυφάδας Περικλής Δορκοφίκης, η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας Νίκος Μπαμπανικολός, καθώς και εκπρόσωπος της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων.

Η τιμή της πρόσκλησης είναι πέντε ευρώ και όλα τα έσοδα θα δοθούν στην Ελληνική Εταιρεία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here