«Τρία λεπτά, μαζί με το ντους»: Η πιπεράτη ερωτική ζωή του Ζακ Σιράκ

Ενα πιπεράτο βιβλίο, για τα σεξουαλικά κατορθώματα του πρώην Γάλλου προέδρου Ζακ Σιράκ, κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες στη Γαλλία, με το τίτλο «President, the Night has just Fallen». Σε αυτό, ο συγγραφέας Αρνό Αρντουάν, που βασίστηκε κυρίως σε συνεντεύξεις με τον Ντάνιελ Λε Κόντε, που ήταν κάποτε στενός συνεργάτης του κ. Σιρά αλλά και άλλες πηγές του Μεγάρου των Ηλυσίων,αναφέρει μεταξύ άλλων πως γυμνές γυναίκες που «φλέγονταν από πόθο» περίμεναν στην ουρά για να κάνουν σεξ με τον πρώην Γάλλο πρόεδρο Ζακ Σιράκ στο επίσημο προεδρικό αεροπλάνο.

Ανάμεσα σε αυτές τις γυναίκες ήταν «βουλευτές, υπουργοί, σύμβουλοι, γυναίκες της μεσαίας τάξης, αλλά και άγνωστες».

Ο παντρεμένος Ζακ Σιράκ, που είναι σήμερα 84 ετών, είχε μια σειρά από ερωμένες και είχε το παρατσούκλι «τρία λεπτά, μαζί με το ντους» -που αναφέρεται στη σεξουαλική ζωή του πρώην προέδρου.«Έγδυνε τις γυναίκες και τις έκανε δικές του χωρίς προκαταρκτικά, καθώς ο χρόνος του ήαν πιεστικός».

Μάλιστα, σύμφωνα με τον συγγραφέα, το μέρος όπου γίνονταν τα περισσότερα όργια ήταν το επίσημο προεδρικό αεροσκάφος του Ζακ Σιράκ -εκεί απατούσε ασύστολα τη σύζυγό του Μπερναντέτ Σιράκ.

Το βιβλίο αναφέρει: «Υπήρχαν οι τακτικές, οι αγαπημένες και τα ορεκτικά. Άλλες που μοιράζονταν το ίδιο αεροσκάφος με τον πρόεδρο, περίμεναν γυμνές στα ιδιωτικά του δωμάτια».

Σε ένα ταξίδι στο νησί Ρεουνιόν, ο Ζακ Σιράκ ψιθύρισε στο αυτί μιας νεαρής γυναίκας που του ζήτησε αυτόγραφο: «Έλα στο δωμάτιό μου, αν θέλεις».
Ο Ζακ Σιράκ με τη σύζυγό του Μπερναντέτ

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας έχει δύο κόρες με την Μπερναντέτ, αλλά σπάνια έπαιζε τον ρόλο του συμβατικού οικογενειάρχη, πόσω μάλλον τον αξιοσέβαστο συντηρητικό πολιτικό.

Την νύχτα που πέθανε η πριγκίπισσα Νταϊάνα μετά το αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι, το 1997, οι μυστικές υπηρεσίες δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν με τον Ζακ Σιράκ γιατί ήταν στο κρεβάτι με την Ιταλίδα ηθοποιό Κλαούντια Καρντινάλε.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here