Τρία αδέλφια εμπλέκονται στη σφαγή. Καταζητείται με ένταλμα σύλληψης ο ένας

 

Tρία αδέλφια έχουν ανάμιξη, σύμφωνα με το Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, στο μακελειό του Παρισιού.  Ο ένας από αυτούς, ονομάζεται Abdeslam Salah. Γεννήθηκε στο 1989 στις Βρυξέλλες. Σε βάρος του οποίου η γαλλική αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης.

Οι αρχές ζητούν πληροφορίες για το συγκεκριμένο άτομο τον οποίο χαρακτηρίζουν επικίνδυνο και κάνουν έκκληση να μην τον πλησιάσει κανείς.

Τα αδέλφια Salah

Η Le Monde, αναφέρει ότι τα ονόματα των αδελφών υπήρχαν στα συμβόλαια ενοικίασης των δύο αυτοκινήτων με βελγικές πινακίδες τα οποία χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των επιθέσεων, ενός  Volkswagen Polo και ενός Seat.

Ο Γαλλικός τηλεοπτικός σταθμός BFMTV, ανέφερε ότι ο Abdeslam Salah, είναι αυτός που νοίκιασε το μαύρο Polo που βρέθηκε κοντά στο  Bataclan, όπου σκοτώθηκαν 89 άνθρωποι.

Ο αδελφός του Ibrahim Salah, κατονομάστηκε από την  Washington Post, ως ‘ένας ακόμη ύποπτος τρομοκράτης, με βάση πληροφορίες από ευρωπαίο αξιωματούχο υπηρεσιών ασφαλείας.  Νόμιζαν ότι ίσως έχει σκοτωθεί στις βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας.

Ο τρίτος αδελφός που προς το παρόν δεν κατονομάζεται, εκτιμάται ότι βρίσκεται ανάμεσα στους συλληφθέντες το Σάββατο στη περιοχή  Molenbeek-Saint-Jean district  των Βρυξελλών.

Ενας από τους άνδρες που συνελήφθη στο Βέλγιο είναι αδελφός εκείνου που νοίκιασε το μαύρο Volkswagen Polo που έχει εμπλοκή στη υπόθεση. Ο άνδρας αυτός καταδιώκεται από τη Γαλλική και Βελγική αστυνομία.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here