Τρεις νέοι και μια 58χρονη στο ΙΧ που παρασύρθηκε απο χείμαρρο

Ενώ συμφωνα με προηγουμενες πληροφοριες στο ΙΧ που παρασυρθηκε απο χείμαρρο στην Κρήτη μέσα στην καταρρακτώδη βροχή τη νυχτα επέβαιναν νεαρό ζευγάρι με τους γονείς της γυναικας, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχε και τρίτο νεότατο άτομο στο ΙΧ. Συγκεκριμένα, στο ΙΧ επέβαινε η οδηγός, 30 ετών, ο σύζυγός της, 29 ετών, η αδελφή της, 21 ετών και η μητέρα της, 58 ετών. Η άλλη αδελφή της οδηγού  ευτυχώς είχε μείνει στις Αρχάνες και δεν είχε επιβιβαστεί στο -όπως φαίνεται- μοιραίο ΙΧ.

Η οικογένεια είχε πάει σε μια κοινωνική εκδήλωση στην Πόμπια στη Μεσσαρά, σε μια αποσταση πάνω κάτω 60 χιλιομέτρων απο το χωριό τους.  Γύρω στα μεσάνυχτα και ενω έβρεχε καταρρακτωδώς, αποφάσισαν να πάρουν το δρόμο του γυρισμου για τις Αρχάνες.  Ισως φοβήθηκαν ότι ο καιρός θα χαλουσε ακόμα περισσότερο  και γι’ αυτό αποφάσισαν να ξεκινησουν μέσα στη βροχή, ίσως σκέφτηκαν ότι ειχαν και πάνω απο μία ώρα οδήγηση και δεν ήθελαν να ξενυχτήσουν περισσότερο. Κάποια στιγμή είτε επειδή δεν υπήρχε σήμανση είτε επειδή δεν την είδαν, ακολουθησαν παρακαμπτήριο που περνούσε απο  «ιρλανδική διάβαση» (αυτές που πρέπει να αποφεύγουμε όταν βρέχει, επειδή πλημμυρίζουν και γίνονται επικινδυνες) Σε μια απο τις διαβάσεις αυτές, γύρω στις δέκα στην όλη διαδρομή προς το χωριό τους,  το ΙΧ άρχισε να παρασύρεται.

Η οδηγός πήρε την Αμεση Δράση και είπε «πνιγόμαστε». Λίγο αργότερα τηλεφώνησε ο σύζυγος και είπε «τα νερά μας παρασύρουν σε άγνωστη κατεύθυνση». Εγινε και ένα τρίτο τηλεφώνημα προς την άλλη αδελφή της οδηγου, που ειχε μείνει σπίτι, αλλά η γραμμή κόπηκε απότομα. Εν συνεχεία όλα τα κινητά σίγησαν….

Η περιοχή ερευνάται απο χτες τη νυχτα και ψάχνουν παντού 40-50  άνδρες -ΕΜΑΚ. αστυνομία, πυροσβέστες, drone, ελικοπτερο  και στα παράλια λιμενικοι -για την περιπτωση που το ΙΧ κατέληξε στην θάλασσα.

Αγωνία στην Κρήτη για τους 4 αγνοούμενους: «Τρέξτε, πνιγόμαστε» - Η δραματική έκκληση στο τηλέφωνο

Στο σημείο έχουν πάει και ψάχνουν με αγωνια και οι συγγενείς του νέου άνδρα -από τον  Αγιο Νικολαο. Συμφωνα με αλλες πληροφορίες το ζευγάρι έμενε στον Αγιο Νικολαο και δεν γνώριζε καλά την περιοχή και ειχαν πάει με το ΙΧ να πάρουν την μικρή αδελφή και την 58χρονη μητέρα απο το κέντρο διασκεδασης για να τις γυρίσουν στο σπίτι τους

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here