Τραβάει το σκοινί ο Σαμαράς με εξώδικα για την αντιγραφή του γιου του και το κουκούλωμα του Κολεγίου

Την αντίδραση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά προκάλεσαν δηλώσεις του προέδρου των εκπαιδευτικών ιδιωτικής εκπαίδευσης (ΟΙΕΛΕ), σχετικά με τον γιο του, την αντιγραφή σε εξετάσεις, το μηδενισμό του γραπτού του, την απόλυση της καθηγήτριας που του μηδένισε το γραπτό, το κουκούλωμα της υπόθεσης  και την αποφοίτηση του γιου με επαίνους….
Ο γιος του Αντώνη Σαμαρά ασχολείται με το marketing του αθλητισμού πλέον, πάντως αποφοίτησε από το κολλέγιο το 2018 με επαίνους και ο πατέρας του επιμένει ότι το παιδί του πληρώνει το γεγονός ότι ο πατέρας του ήταν πρωθυπουργός -το εμφανιζει δηλαδή ως ποταπή αντιπολίτευση προς εκείνον και όχι το αντιστροφο, ότι δηλαδή  όχι μόνο χαρίστηκαν στο παιδί του αλλά απέλυσαν και την καθηγήτρια.
Συγκεκριμένα η ΝΔ επανέφερε το θέμα του 2013  στην επικαιρότητα και ο πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ έστειλε μια αναλυτική επιστολή περιγράφοντας επακριβώς πώς έπιασε τον υιο Σαμαρά να αντιγράφει η καθηγήτρια του και πώς η τελευταία απολυθηκε χωρίς να της επιτραπεί καν να έχει δικηγόρο.  Πρόεδρος δε τότε του Κολεγίου Αθηνων ήταν ο  αδελφός  του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά (ο Σαμαράς είναι δισέγγονο του Στέφανου Δέλτα που συνίδρυσε με τον  Μπενάκη  το Κολέγιο Αθηνών)
Να σημειωσουμε ότι η καθηγήτρια που απολύθηκε «έφυγε» εν τω μεταξύ  από τη ζωή, απο κακηθεια και ο πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ έστειλε την συγκεκριμένη επιστολή «επειδή πλέον δεν μπορεί η ίδια να υπερασπιστεί τον εαυτό της».
Ο πρώην Πρωθυπουργός κάνει λόγο για «αλητεία» και προσπάθεια διασυρμού του ανήλικου τότε παιδιού του, για ένα παράπτωμα που «ποτέ δεν είχε διαπράξει».  Παράλληλα,  παραθέτει την απόφαση που δικαίωνε τον γιο του και ότι η απομάκρυνση της καθηγήτριας ουδεμία σχέση είχε με τις εν λόγω κατηγορίες, ενώ προχωρά σε εξώδικα για επαναφορά στο προσκήνιο της υπόθεσης τις τελευταίες ημέρες.
Ο πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ απεναντίας υπογραμμίζει ότι εξαρχής επεδίωξε αυτή η υπόθεση να διερευνηθεί κεκλεισμένων των θυρών για να μη θιγεί ο ανήλικος τότε μαθητής.

Αναλυτικά η δήλωση του Αντώνη Σαμαρά:

Από το 2013, ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ συνδικαλιστής Κουρουτός διασύρει τον ανήλικο, τότε, γιό μου, συνδέοντας την απομάκρυνση μιας καθηγήτριας του σχολείου του με τη δήθεν «σύλληψή» του να αντιγράφει. Ενώ στη συνέχεια, συριζαϊκά ΜΜΕ αναλαμβάνουν να εξοντώσουν ηθικά ένα νέο παιδί για παράπτωμα που ποτέ δεν είχε διαπράξει.

Πράγματι η Ελληνική Δικαιοσύνη με την απόφαση 1790/2015, που μάλιστα εκδόθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ, πιστοποίησε ότι οι κατηγορίες κατά του γιού μου ήταν αναληθείς και ότι η απομάκρυνση της καθηγήτριας δεν είχε καμία σχέση με τις συκοφαντίες αυτές.

Γι΄ αυτόν τον λόγο και η εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα, κατόπιν εξωδίκου μου, υποχρεώθηκε το 2017 να ζητήσει συγγνώμη και να ανασκευάσει τις ίδιες αυτές αθλιότητες που με πηχυαίους τίτλους είχε δημοσιεύσει στην πρώτη της σελίδα.

Σήμερα αποστέλλω εξώδικο προς τον συνδικαλιστή Κουρουτό, καθώς και προς τον εκδότη του ΣΥΡΙΖΑ Βαξεβάνη, προκειμένου να ανασκευάσουν άμεσα, δημοσιεύσεις και αναρτήσεις των τελευταίων ημερών που οργανωμένα επαναλαμβάνουν τις ίδιες αθλιότητες. Αν δεν το πράξουν θα μιλήσει και πάλι η Δικαιοσύνη. Το ότι η εν λόγω καθηγήτρια δεν βρίσκεται εν ζωή, δεν τους δίνει κανένα δικαίωμα να επανέρχονται σε αυτά τα αποκρουστικά ψεύδη για τα οποία έχει ήδη αποφασίσει η Δικαιοσύνη.

Ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ που είναι και εκπαιδευτικός, θα όφειλε να προστατεύσει από άδικες επιθέσεις ένα νέο παιδί που το μόνο του «αμάρτημα» είναι ότι ο πατέρας του τυχαίνει να λέγεται Αντώνης Σαμαράς. Αλλά δεν το κάνει.  Αντίθετα, μαζί με τον κομματικό εκδότη, ασκούν bullying και σχεδιάζουν τη δολοφονία χαρακτήρος του παιδιού ενός πολιτικού τους αντιπάλου.

Αρμόζει πράγματι στον ΣΥΡΙΖΑ να προσφεύγει σε τέτοιες μεθόδους για να χτυπήσει τους πολιτικούς του αντιπάλους. Όμως και σε μένα επιβάλλεται να μην επιτρέψω ποτέ και σε κανέναν να χρησιμοποιήσει την οικογένειά μου προκειμένου να χτυπήσει εμένα.
Ο ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ

Το δικό του σχόλιο με εμφανή «πυρά» προς τη ΝΔ έκανε ο Στέλιος Κούλογλου με ανάρτησή του

Από το ΚΕΕΛΠΝΟ ως τον υιό Σαμαρά: «Ἔξεστι Κλαζομενίοις ἀσχημονεῖν», γράφει ο Στέλιος Κούλογλου στο twitter του.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here