Τραγωδία στη Χαλκιδική: Νεκρή από πυρκαγιά η δημοσιογράφος Καρολίνα Νουντλ

Η δημοσιογράφος Καρολίνα Νουντλ Κάλφα έχασε τη ζωή της στη φωτιά σε μονοκατοικία στη Χαλκιδική. Διασώθηκε η ανάπηρη μητέρα της.

Η φωτιά σύμφωνα με την Πυροσβεστική εκδηλώθηκε στη μονοκατοικία όπου διαβιούσε η 50άχρονη δημοσιογράφος, Καρολίνα Νουντλ Κάλφα μαζί με τον γιο της και την κατάκοιτη μητέρας της, στα Γλυκά Νερά της Νέας Ποτίδαια στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με πληροφορίες απο την Πυροσβεστική υπάρχουν ενδείξεις για θερμαντικό σώμα ως εστία της φωτιάς. Στο έργο κατάσβεσης της φωτιάς επιχείρησαν οκτώ Πυροσβέστες με τρία οχήματα, ενώ από το ισόγειο, απεγκλώβισαν με αναπνευστικά προβλήματα την 76άχρονη μητέρα της η οποία ηταν κατάκοιτη.

Η Καρολίνα Νουντλ Καλφα, είχε εργαστεί στον ΑΝΤ1 και μαζί με το  Τερενς Κουίκ είχαν αναλάβει τα πρώτα δελτία ειδήσεων ενώ στη συνέχεια εργαστηκε στο ALTER, στο ελεύθερο ρεπορτάζ, μέχρι που αυτό  ανέστειλε τη λειτουργία του (10/11 2011). Τα τελευταία χρόνια Η Καρολίνα Νουντλ Καλφα είχε αποσυρθεί από την ενεργό δημοσιογραφία και διέμενε στη Χαλκιδική.

Αναμένεται το πόρισμα του Ανακριτικού της πυροσβεστικής και η διενέργεια της ιατροδικαστικής εξέτασης προκειμένου να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια θανάτου της .

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here