Τραγικός επίλογος-Νεκρά τα δύο δίδυμα κορίτσια- Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί στο οικόπεδο παγίδα μαζί με των παππούδων τους

Η ιστορία της αναζήτησης των δύο διδύμων κοριτσιών που αγνοούνταν μετά τη φονική πυρκαγιά στην Αττική, είχε τελικά τραγική κατάληξη.Οι 9χρονες δίδυμες Βασιλική και Σοφία Φιλιπποπούλου βρέθηκαν τελικά νεκρές και οι σοροί τους έχουν ταυτοποιηθεί.

Οι σοροί των κοριτσιών βρέθηκαν πλάι στις σορούς των παππούδων τους, οι οποίοι επίσης αγνοούνταν. Ήταν σε μια ομάδα 4 σορών που βρέθηκαν αγκαλιασμένοι -με τους παππούδες μέχρι τέλους να προσπαθούν να προστατεύσουν τα μικρά σκεπάζοντάς τα.

Έτσι γράφτηκε το τραγικό τέλος στην αναζήτηση των παιδιών, τα οποία έψαχναν οι γονείς τους και με βάση πλάνα τηλεοπτικού σταθμού που είχαν μεταδοθεί από τον χώρο της πυρκαγιάς.

Ο πατέρας  πίστεψε αρχικά ότι τα κορίτσια που εμφανίζονται στα πλάνα ήταν οι κόρες του και είχε απευθύνει έκκληση για τον εντοπισμό τους. Όμως εμφανίστηκε πατέρας και μητέρα των κοριτσιών της φωτογραφίας και δήλωσαν ότι είναι δικά τους παιδιά τα δυο κορίτσια και απλά μοιάζουν με τα δίδυμα.

Τελικά, δυστυχώς, τα δύο κοριτσάκια αλλά και οι παππούδες τους, δεν κατάφεραν να γλιτώσουν από τη μανία της φωτιάς και σήμερα γράφτηκε ο επίλογος ακόμη μιας τραγικής ιστορίας στο Μάτι Αττικής.

didyma.jpg

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here