Τραγική συνέχεια σε ένα δράμα – Νεκρός από ναρκωτικά ο ένας από τους αδελφούς που είχαν θάψει στην αυλή τους τον Β. Μελενικλή

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του Βασίλη Μελενικλή, ο οποίος εντοπίστηκε θαμμένος σε αυλή σπιτιού πρόσφατα και είχε εξαφανιστεί δύο μήνες προτού βρεθεί η σορός του. Το ένα από τα αδέλφια που τον έθαψαν στην αυλή τους, βρέθηκε νεκρό από τη μητέρα του μέσα σε μια εγκαταλειμμένη αποθήκη στην Αλιστράτη κοντά στο σπίτι τους.

Από τον ίδιο χώρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Δράμας λιπόθυμος και ο αδελφός του, ο οποίος διέφυγε του κινδύνου.

Οι δυο αδελφοί, ηλικιας 37 και 40 ετών αντιστοιχα, είχαν κάνει χρήση ναρκωτικών και δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Υπενθυμιζεται ότι ο  37χρονος Βασίλης Μελενικλής αγνοείτο απο τον Απρίλιο, όταν ξεκίνησε απο τη Δράμα (όπου ζούσε με τη γιαγιά του)  να παει στη Θεσσαλονίκη με 2.000 ευρώ για να χειρουργηθεί στο χέρι. Καθ΄ οδόν για  Θεσσαλονίκη, σταμάτησε 20 λεπτά αργότερα το ταξί στην Αλιστράτη (σε απόσταση 22 χλμ. απο τη Δράμα), στο χωριό των φίλων του (των δυο αδελφών). Όταν ο ταξιτζής ανέφερε οτι τον άφησε στο χωριό, κατόπιν ερευνών το πτώμα του βρέθηκε στην αυλή των δύο ανδρών, που ήταν χρήστες ναρκωτικών και ζουσαν εκεί με τη μητέρα τους. Τα δυο αδέλφια είπαν ότι ο Μελενικλής πέθανε κάνοντας μαζί τους χρήση ναρκωτικών και οτι τον έθαψαν «για να μη βρεθούν μπλεγμένοι» Οι δύο άνδρες είχαν μείνει ορφανοί απο πατέρα και τους είχε μεγαλώσει η μητέρα τους, «αλλά κάποια στιγμή έμπλεξαν με ναρκωτικά», όπως λένε οι συγχωριανοί τους.

Νεκρός βρέθηκε ο 38χρονος αδελφός, Ιάκωβος,  ενώ ο μεγαλύτερος, 41 ετών πλέον,  εζησε. Όταν είχε πεθάνει ο Μελενικλής, ο «μεγάλος» είχε αναλάβει και την ευθύνη και ειχε πει ότι εκείνος έθαψε τον φίλο τους και ο «μικρός» δεν ειχε ανακατωθεί, απλά είχε σκεφτει ότι μπορεί ο νεκρός να είχε χρήματα -δηλαδή είχε πει οτι ο μικρός είχε απλά αποφασίσει να μη θάψουν τα χρήματα και να τα κρατήσουν.

«Εγώ φταίω, ό,τι έκανα έκανα, ας το πληρώσω, είμαι υπεύθυνος», είχε πει.

Τα δυο αδέλφια έκαναν χρήση σε αποθήκη, επειδή η μητέρα τους, άλλη τραγική μάνα,  δεν άντεχε να κάνουν χρήση ηρωίνης μέσα στο σπίτι….

Τραγική και η ζωή του Μελενικλή, που ο πατέρας και ο θείος του σκοτώθηκαν σε τροχαίο όταν εκεινος ήταν νεογεννητο βρέφος. Η μητέρα του μετανάστευσε στη Γερμανία και ξαναπαντρεύτηκε και απέκτησε ι άλλο γιο. Μια μέρα στο σχολείο ακούγοντας ο Βασίλης να καλούν τον αδελφό ου με άλλο επώνυμο, ρώτησε τους γονείς του και διαπίστωσε ότι ο πραγματικός του πατέρας ήταν νεκρος και ότι ο άνδρας που νόμιζε ως βιολογικό του πατέρα, ήταν πατριός. Εν συνεχεια εμαθε ότι η μητέρα του είχε δικαστική διαμάχη με τους παπούδες του, Συγκεκριμένα η γιαγιά και ο παππούς του Βασίλη ζητούσαν την επιμέλεια, επειδή ήταν το μοναχοπαίδι του γιου τους και ειχαν χάσει στο τροχαίο και τους δυο γιους τους Ομως η επιμέλεια έμεινε στη μητέρα και έκτοτε οι σχέσεις της με τους παππούδες στη Δράμα διακόπηκαν εχθρικά. Ο Βασίλης αποφάσισε να φύγει απο τη Γερμανια και να ζήσει με την γιαγιά του στη Δράμα. Εκεινη τον συντηρούσε και όπως είπε, τα 2.000 ευρώ για την επέμβαση τα έβγαλε από τις οικονομιες της για τα εξοδα της κηδείας της. «Του τα έδωσα για να κάνει την επέμβαση, πού να ήξερα…. Τώρα η ζωή μου πια δεν έχει νόημα, είχα χάσει τα παιδιά μου, εχασα και το εγγόνι μου»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here