Τραμπ: Μάλλον έχω πολύ καλή σχέση με τον Κιμ

 

«Πιθανώς έχω μια πολύ καλή σχέση με τον Κιμ Γιονγκ Ουν», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ σε συνέντευξή του στην Wall Street Journal, χωρίς να δώσει οι περαιτέρω διευκρινίσεις.

Στην ερώτηση εάν έχει συνομιλήσει με τον Βορειοκορεάτη ηγέτη, ο Αμερικανός πρόεδρος απάντησε: «Δεν θέλω να σχολιάσω επί αυτού. Δεν λέω ότι έχω, ούτε ότι δεν έχω. Απλά δεν θέλω να σχολιάσω».

Την περασμένη εβδομάδα ο κ. Τραμπ δήλωσε ότι «οπωσδήποτε» θα ήταν διατεθειμένος να μιλήσει στο τηλέφωνο με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας. Ωστόσο, εδώ και έναν χρόνο, Τραμπ και Κιμ έχουν ανταλλάξει πολλές φορές προσβολές.

Προ δεκαημέρου, ο πρόεδρος των ΗΠΑ είχε απαντήσει με ένα ειρωνικό σχόλιο στο Twitter στον Βορειοκορεάτη ηγέτη, σχετικά με τη δήλωση του τελευταίου ότι «το πυρηνικό κουμπί είναι συνέχεια πάνω στο γραφείο του».

Ειδικότερα, ο κ. Τραμπ είχε τονίσει: «Ο Βορειοκορεάτης ηγέτης μόλις δήλωσε ότι «το πυρηνικό κουμπί είναι πάνω στο γραφείο του συνέχεια». Κάποιος στο εξασθενημένο καθεστώς του που πεθαίνει της πείνας να τον ενημερώσει παρακαλώ ότι έχω κι εγώ Πυρηνικό Κουμπί, που όμως είναι πολύ μεγαλύτερο και πολύ δυνατότερο από το δικό του, και το δικό μου Κουμπί λειτουργεί!»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here