Τρ.Αλεξιάδης για τη φοροδιαφυγή: Κάποιοι θα τρίβουν τα μάτια τους

Ψηλά βάζει ο  ο νέος αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης τον πήχη των προσδοκιών για την πάταξη της φοροδιαφυγής.

Σε συνέντευξή του στο ΑΜΠΕ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι τα προβλήματα θα λυθούν και δεν θα χαθεί ούτε ένα ευρώ από τη φοροδιαφυγή.

Ενδεικτική είναι η αναφορά του πως «το επόμενο χρονικό διάστημα, αφού κατορθώσουμε να πάρουμε ανάσα, θα γίνουν πράγματα σε σχέση με τις φορολογικές υπηρεσίες, με την οργάνωση όλων αυτών των διαδικασιών που πραγματικά κάποιοι θα τρίβουν τα μάτια τους».

Ο κ.Αλεξιάδης σημείωσε ότι «πλέον δεν έχουμε χρόνο να περιγράφουμε τα προβλήματα, πρέπει να λύσουμε τα προβλήματα. Και τα θέματα διαφθοράς στον ιδιωτικό και στο δημόσιο τομέα. Και τα θέματα φοροδιαφυγής είναι προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας και να είστε σίγουροι ότι θα τα λύσουμε».

Αναφερόμενος στη στάση των πολιτών είπε ότι «ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι η εκπλήρωση των φορολογικών υποχρεώσεων δεν είναι κάτι που αφορά ένα μεταφυσικό φαινόμενο, είναι κάτι που αφορά τους πολίτες, την κοινωνία.»

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here