Τούρκος υπ. Ενέργειας: Το ζήτημα της Αν. Μεσογείου είναι θέμα 82 εκατομμυρίων Τούρκων

«Το ζήτημα της ανατολικής Μεσογείου είναι ένα πρόβλημα 82 εκατομμυρίων», δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας Φατίχ Ντονμέζ σε ομιλία του κατά την τελετή του θεμέλιου λίθου για τη διεύρυνση των εγκαταστάσεων αποθήκευσης φυσικού αερίου.

«Και μια από τις καλύτερες απαντήσεις σε εκείνους που στρέφονται ενάντια στις δίκαιες δραστηριότητες της Τουρκίας στην ανατολική Μεσόγειο και σε εκείνους που υπερασπίζονται τις απειλές εναντίον της θα έχει δοθεί σήμερα από εδώ. Η Τουρκία δεν βρίσκεται ποτέ χωρίς εναλλακτική. Ποτέ δεν είπαμε μπράβο σε κανένα τετελεσμένο και δεν θα πούμε. Τα νόμιμα δικαιώματα της Τουρκίας και της ‘τδβκ’ (ψευδοκράτος) ποτέ δεν μπορούν να είναι θέμα παζαριού» ανέφερε.

«Η ανατολική Μεσόγειος δεν είναι θέμα μόνο του δικού μας Υπουργείου ή των αρμόδιων Υπουργείων. Είναι πάνω από όλα θέμα των 82 εκατομμυρίων, είναι θέμα της πατρίδας. Είναι θέμα της Τουρκίας. Είναι αγώνας ενάντια σε εκείνους που ενοχλούνται από την ύπαρξη της Τουρκίας, είναι αγώνας για την ύπαρξη της Τουρκίας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φατίχ Ντονμέζ

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here