Τουρκία: Σκηνές Pupl Fiction-Διαμέλισαν με πριόνι το πτώμα του Κασόγκι

 

Με πριόνι διαμέλισαν τον Σαουδάραβα δημοσιογράφο μετά την είσοδό του στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη, υποστηρίζουν κορυφαίοι αξιωματούχοι της Τουρκίας στον τομέα της ασφάλειας.

«Μοιάζει με σκηνή από το «Pulp Fiction»» τόνισαν χαρακτηριστικά οι Τούρκοι αξιωματούχοι που επικαλούνται σε δημοσίευμά τους οι New York Times.

Ειδικότερα έκαναν λόγο για μια γρήγορη και ταυτόχρονα πολύπλοκη επιχείρηση κατά την οποία ο Τζαμάλ Χασογγί δολοφονήθηκε μέσα σε δύο ώρες από την άφιξή του στο προξενείο από ομάδα πρακτόρων της Σαουδικής Αραβίας, οι οποίοι διαμέλισαν το σώμα του με πριόνι που είχαν φέρει μαζί τους για το σκοπό αυτό.

Από την πλευρά τους οι Σαουδάραβες αξιωματούχοι, συμπεριλαμβανομένου του πρίγκιπα Μωάμεθ Μπιν Σάλμαν, αρνήθηκαν τους ισχυρισμούς, επιμένοντας ότι ο Κασόγκι έφυγε από το προξενείο χωρίς να πάθει κάτι λίγο μετά την άφιξή του.

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απαίτησε από τους Σαουδάραβες να προσκομίσουν αποδεικτικά στοιχεία που να αποδεικνύουν την αξίωσή τους.
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here