Τουρκία: Ο δήμαρχος της Αγκυρας, «βλέπει» ξένο δάκτυλο πίσω από τους ..σεισμούς!

 

Ο ισλαμιστής, επί 16 χρόνια, δήμαρχος της Αγκυρας, Μελίχ Γκιοκτσέκ, το τερμάτισε.  Σε δηλώσεις του, με αφορμή τις σιεσιμικές δονήσεις που καταγράφονται τελευταία, εξέφρασε σήμερα τον φόβο ότι δυνάμεις εχθρικές απέναντι στη Τουρκία προκαλούν τεχνητά σεισμούς για να βλάψουν την οικονομία της χώρας, όπου τις τελευταίες ημέρες έχουν σημειωθεί σεισμικές δονήσεις.

«Σημειώθηκε ένας ισχυρός σεισμός σήμερα στα Δαρδανέλια (…) Έκανα έρευνες (…) Φαίνεται πως υπάρχει εκεί κοντά ένα σκάφος σεισμικών ερευνών», δήλωσε στο Twitter ο Μελίχ Γκιοκτσέκ, ο οποίος φημίζεται στην Τουρκία για τις αμφιλεγόμενες θεωρίες συνωμοσίας του, όπως επισημαίνει το Γαλλικό Πρακτορείο. Όπως είπε μάλιστα στο Μαρμαρά και τα Δαρδανέλια κινείται επίσης εξοπλισμένο υποβρύχιο και μεγάλα πλοία.

«Πρέπει κατεπειγόντως να εξακριβωθεί το αντικείμενο των ερευνών αυτού του σκάφους και σε ποια χώρα ανήκει», συνέχισε ο δήμαρχος της τουρκικής πρωτεύουσας. «Λίγο με νοιάζει τι θα πουν ορισμένοι, φοβάμαι σοβαρά μήπως προκαλούνται σεισμοί με τεχνητό τρόπο».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here