Τουρκία: Νεκρός μέλος του ISIS-4 συλλήψεις-Ετοίμαζαν χτύπημα

Οι τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας σκότωσαν ένα άτομο που φέρεται ως μέλος του ISIS  και συνέλαβαν άλλους τέσσερις ανθρώπους. Όλοι τους βαρύνονται με υποψίες ότι σχεδίαζαν μια «βομβιστική επίθεση», έγινε σήμερα γνωστό από τις τουρκικές αρχές.

Το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι πέντε ύποπτοι το σταμάτησαν οι αρχές για έλεγχο στην περιοχή Χατάι, στα σύνορα με τη Συρία, έπειτα από πληροφορίες που έλαβαν, σύμφωνα με τις οποίες «αφίχθησαν στην χώρα μας προκειμένου να διαπράξουν μια βομβιστική επίθεση», επισημαίνεται από το γραφείο του κυβερνήτη της επαρχίας.

Οι τέσσερις εκ των υπόπτων παραδόθηκαν στις δυνάμεις ασφαλείας, ωστόσο ο πέμπτος ύποπτος επιχείρησε να τους επιτεθεί με αποτέλεσμα να ανοίξουν πυρ εναντίον του.

Ο άνδρας που τραυματίστηκε και σύμφωνα με τις αρχές είναι Σύρος υπήκοος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, όπως περιγράφεται στο δελτίο τύπου του γραφείου του κυβερνήτη.

Προς το παρόν δεν έχει αποσαφηνιστεί η εθνικότητα των τεσσάρων υπόπτων του ούτε εάν εντοπίστηκαν εκρηκτικές ύλες εντός του οχήματος.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here