Τόσκας σε ΝΔ: Τα Σώματα Ασφαλείας δεν βρίσκονται στο 1965

«Τα Σώματα Ασφαλείας θα λειτουργούν σεβόμενα τους κανόνες της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας. Δεν βρισκόμαστε στο 1965».

Αυτό απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, από το κέντρο Επιχειρήσεων της ΠΣ, στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΔ για τη συνέντευξή στην εφημερίδα «Αυγή».

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Ο κατ’ ευφημισμό υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκας σε συνέντευξή του στην Αυγή,« προκαλεί όλους τους δημοκρατικούς πολίτες. Του συνιστούμε να ασχοληθεί με τη λύση των σοβαρών προβλημάτων που επιτείνει με την ανικανότητα του. Να σταματήσει το διάλογο με τις «συλλογικότητες» και να παύσει να επιτίθεται στους αστυνομικούς», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και καλεί τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη αντί να σχολιάζει τους αστυνομικούς να συμβάλλει στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας τους καθώς είναι γνωστό ότι καθημερινά κινδυνεύουν όλο και περισσότερο.

«Η Νέα Δημοκρατία θα συνεχίσει να έχει ως προτεραιότητα της την ασφάλεια των πολιτών γιατί διαφορετικά δεν υπάρχει ελευθερία στη χώρα. Θα συνεχίσει να δρα για να παύσουν να υπάρχουν άβατα σε οποιαδήποτε περιοχή της χώρας. Αυτό ζητά η κοινωνία από την αξιωματική αντιπολίτευση, αυτή είναι η υπεύθυνη αποστολή της και ο κ. Τόσκας είναι υποχρεωμένος να το αποδεχθεί όσο καιρό ακόμη θα βρίσκεται σε αυτό το υπουργείο», προσθέτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here