Τόσκας: Επιπόλαιη απόφαση της ΠΟΑΣΥ για εκδήλωση στα Εξάρχεια

Επιπόλαιη χαρακτηρίζει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας την απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) να πραγματοποιήσει εκδήλωση στα Εξάρχεια.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε ότι η εκδήλωση των αστυνομικών «χαλάει το ευρύτερο σχέδιο εξομάλυνσης της περιοχής», ενώ σχολίασε ότι «έτυχε της άμεσης υποστήριξης του κ. Άδωνι Γεωργιάδη».

Η αστυνομία όπως και ο στρατός είναι «εργαλεία του κράτους, νόμιμης βίας» και έτσι πρέπει να λειτουργούν, είπε χαρακτηριστικά σημειώνοντας ότι στα Εξάρχεια θα πρέπει να μπορούν να κάνουν εκδηλώσεις πολίτες και κάτοικοι της περιοχής.

Υπογράμμισε πως, τα δύο «άβατα» της Δυτικής Αττικής και των Εξαρχείων πρέπει να σπάσουν ενώ συμπλήρωσε πως εδώ και καιρό υπάρχει συνεργασία με τον Δήμο Φυλής όπου θα αγοραστούν τζιπ για την Αστυνομία και θα παραχωρηθεί κτήριο τον Αύγουστο.

«Την κατάσταση την γνωρίζουμε πολλά χρόνια και δεν ήρθε στο προσκήνιο λόγω του παιδιού» είπε χαρακτηριστικά. «Η περιοχή χρησιμοποιήθηκε διαχρονικά σαν ένα χαλί για να κρύψουν οι κυβερνήσεις τα προβλήματα της Αθήνας», ανέφερε.

Το θέμα δεν είναι μόνο αστυνομικό στο Μενίδι και απαιτούνται και άλλου είδους παρεμβάσεις, τόνισε ο υπουργός και έκανε λόγο για μεγάλο πρόβλημα.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here