Τόσκας: Δεν υπάρχουν ενδείξεις για χτύπημα τρομοκρατών στην Ελλάδα

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Νίκος Τόσκας σχολιάζοντας τις επιθέσεις στη Βαρκελώνη. Ο κ. Τόσκας υπογράμμισε πως δεν υπάρχουν ενδείξεις για τρομοκρατική επίθεση στη χώρα μας.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη σημείωσε ότι η Ελλάδα είναι πυλώνας σταθερότητας, ασφάλειας και ηρεμίας σε σχέση και με τον περίγυρό μας και όλη την Ευρώπη ενώ πρόσθεσε πως δεν έχουμε ενδείξεις οργάνωσης τέτοιων πράξεων στη χώρα μας.

Βέβαια, ο κ. Τόσκας διευκρίνισε πως ποτέ δεν μπορεί να αποκλείσει κάποιος την δράση κάποιου «μοναχικού λύκου».

Εξήγησε, μάλιστα μιλώντας στην ΕΡΤ πως το πρόβλημα θα αντιμετωπιστεί μόνο εάν επικρατήσει ειρήνη στην Μέση Ανατολή, όπου η αναταραχή είναι μεγάλη.

Υπενθυμίζεται ότι δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου του Σαββάτου, τόνιζε πως στην Ελλάδα​ οι υπηρεσίες ασφαλείας τέθηκαν σε επιφυλακή με στόχο τη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων ασφαλείας, προκειμένου να μην «αγγιχθεί» και η χώρα μας από το τζιχαντιστικό κύμα που πλήττει την Ευρώπη.

Το δημοσίευμα ανέφερε πως από την αρχή του καλοκαιριού υπάρχει ένταση της ετοιμότητας των ελληνικών Αρχών σε όλους τους τουριστικούς προορισμούς, στα νησιά που αποτελούν πύλες εισόδου για μετανάστες αλλά και στα αστικά κέντρα.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here