Τον συνήγορο του Μανιαδάκη επιχείρησε να παίξει ο Πλεύρης

Τον συνήγορο του Ν. Μανιαδάκη επιχείρησε να παραστήσει, σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής της ΝΔ, Θ. Πλεύρης. Κατά την διάρκεια της εξέτασης του μάρτυρα από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σπ. Λάππα, παρενέβη ο κ. Πλεύρης επιχειρώντας να δημιουργήσει ένταση και να στρέψει τη διαδικασία προς το σενάριο της σκευωρίας, το οποίο η ΝΔ επιχειρεί εδώ και καιρό.

Αναλυτικότερα, όταν ο Σπ. Λάππας ρώτησε τον Ν. Μανιαδάκη σχετικά με τα όσα είχε καταθέσει στις αμερικανικές αρχές, αρχικά ισχυρίστηκε πως δέχτηκε πιέσεις. Κατόπιν, όταν ο Σπ. Λάππάς ρώτησε τον μάρτυρα για ποιο λόγο δεν προχώρησε σε μήνυση κατά των αμερικανικών αρχών, παρενέβη με προκλητικό τρόπο ο Θ. Πλεύρης λέγοντας στον Σπ. Λάππα να ρωτήσει την Τουλουπάκη. Βλέπω δεν χρειάζεται ο κ. Μαντάς, ο συνήγορος του κ. Μανιαδάκη, απάντησε με καυστικό τρόπο ο Σπ. Λαππάς στον βουλευτή της ΝΔ.

Δεν είχε κανένα ρόλο επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με τις παραπάνω πηγές, η απάντηση του Ν. Μανιαδάκη, όταν ρωτήθηκε αν είχε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ οποιοδήποτε ρόλο στην πολιτική φαρμάκου, ήταν αρνητική. Αρνητική ήταν επίσης η απάντηση στο ερώτημα αν συνέχισε να εκπροσωπεί το υπουργείο Υγείας στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here