Το βίντεο του OPEN που «καίει» τους δυο νεαρούς για το φόνο της φοιτήτριας

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ απο πρατήριο καυσίμων δειχνει το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν οι δυο νεαροί (κατηγορούμενοι ως δράστες) και το θύμα, τη νυχτα της Τρίτης, με κατεύθυνση προς το εξοχικο του ενός εξ αυτων. Το βιντεο δεν δείχνει και πολλά σε εμάς, αλλά στη Λιμενική Αστυνομία με υψηλη ανάλυση της εικονας  λέει πάρα πολλά….

Υπάρχουν και άλλα δυο βιντεο συμφωνα με πληροφορίες Το ένα  δείχνει το κοριτσι νωρίτερα, να επιβιβαζεται σε αυτοκινητο στο κέντρο. Ηταν το αυτοκινητο του πατερα του Ελληνα κατηγορουμενου στο οποίο μπήκε ανυποψίαστη η κοπέλα. Εν συνεχεία είτε την επεισε μαζι με τον 19χρονο αλβανικής καταγωγής φίλο του είτε την ανάγκασαν  να πάνε στο εξοχικό του πρωτου, στη Λϊνδο.

Οι δυο νεαροί  είχαν  καλέσει άλλη μια κοπέλα για να είναι δυο «ζευγάρια» ομως εκεινη δεν εμφανιστηκε. Στο εξοχικο η φοιτήτρια αντέδρασε έντονα στην προοπτικη να έχει ερωτικη επαφή με τους δυο νεαρούς  και την χτύπησαν (ή την χτύπησε ο ένας εξ αυτών), εν συνεχεία ομως μαζι την μετέφεραν με αγροτικό και την πέταξαν στη θάλασσα ζωντανή -αν την είχαν πάει σε νοσοκομείο, θα ζούσε….

Μπορει να  τη θεώρησαν νεκρή και να πέταξαν το «πτώμα» στα βράχια για να μην ενοχοποιηθούν.  Ομως δεν αποκλειεται να ήξεραν ότι το κοριτσι ζουσε και επιτηδες να το πέταξαν απο τα βράχια στη θάλασσα για να βεβαιωθουν ότι δεν θα μιλούσε ποτέ για όσα ειχαν συμβει…

Όπως αναφέρει το rodos-press, έχουν βρεθεί βίντεο ασφαλείας στα οποία έχει καταγραφεί η μεταφορά της άτυχης κοπέλας από την εξοχική κατοικία στους Πεύκους -που έγινε το έγκλημα σύμφωνα με τα στοιχεία- επάνω στην καρότσα του αγροτικού φορτηγού οχήματος, όπου μάλιστα ένας εκ των δύο δραστών βρίσκονταν και αυτός καθισμένος στην καρότσα με το θύμα

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here