Το τσάι της Μπέτυς με την Εμινέ στο Σαράι του Σουλτάνου

Η Μπέττυ Μπαζιάνα, σύντροφος του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και η Εμινέ Ερντογάν, σύζυγος του Τούρκου Προέδρου είχαν τις δικές τους στιγμές στο παλάτι  του «σουλτάνου» στην Αγκυρα. Συναντήθηκαν κατ΄ιδίαν, σε πολύ φιλική ατμόσφαιρα, πόζαραν χαμοφελαστές στο φακό και ήπιαν τσάι που πρόσφερε η οικοδέσποινα.

Όπως αναφέρεται η κυρία Ερντογάν θα ξεναγήσει τη σύζυγο του πρωθυπουργού στο Λευκό Παλάτι, γραφείο και κατοικία του Τούρκου Προέδρου.

Το Λευκό Παλάτι εγκαινιάστηκε επισήμως ως επίσημη κατοικία του Προέδρου της Τουρκικής Δημοκρατίας, από τον Ερντογάν, στις 29 Οκτωβρίου του 2014.

Μάλιστα, μετά τη συνάντηση των δύο κυριών, η Εμινέ Ερντογάν έκανε μια ανάρτηση στο twitter γράφοντας:

«Κατά την διάρκεια της επίσημης επίσκεψης, υποδεχθήκαμε τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και την αξιότιμη Μπέτυ Μπαζιάνα στη χώρα μας. Πιστεύω ότι οι αμοιβαίες επισκέψεις θα ενδυναμώσουν την φιλία ανάμεσα στις χώρες μας.

Οι δύο κυρίες είχαν ξανασυναντηθεί τον Δεκέμβριο του 2017 στην Αθήνα, κατά την επίσκεψη του κ. Ερντογάν στην Ελλάδα.  Τότε η Μπέττυ Μπαζιάνα την είχε επισκεφθεί στο ξενοδοχείο όπου διέμενε και είχαν μακρά συζήτηση για το προσφυγικό, ενώ η σύζυγος του πρωθυπουργού τής είχε κάνει δώρο ένα βιβλίο το οποίο είχε ζωγραφιές από προσφυγόπουλα.

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here