Το τατουάζ του Μόρα με το πρόσωπο του αδερφού του και το μήνυμά του

Ο Βαγγέλης Μόρας έκανε τατουάζ στο χέρι του τη μορφή του αδερφού του τον οποίο θρηνεί και υπήρξε σχετική ανάρτηση στο λογαριασμό του στο instagram, το οποίο συνοδεύτηκε με το εξής μήνυμα: «Ο ήρωάς μου, ο άγγελός μου ο αδερφός μου. Μαζί οραματιζόμαστε. Αφύπνιση συνείδησης. Γίνε δότης μυελού των οστών και σώσε ζωές».

Παράλληλα, ο διεθνής Έλληνας αμυντικός ίδρυσε σωματείο με την επωνυμία «ΜΑΖΙ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ» που φέρει το διακριτικό τίτλο «SAVE M.ΟΡ.Α.Σ» και έχει έδρα στη Λάρισα, προκειμένου να παρακινήσει τον κόσμο να γίνει δότης μυελού των οστών.

Ο αδελφός του Βαγγέλη Μόρα, Δημήτρης, άφησε την τελευταία του πνοή στις 17 Ιουλίου 2015 σε ηλικία 34 ετών χάνοντας τη μάχη με τη λευχαιμία. Νοσηλευόταν για αρκετό διάστημα σε νοσοκομείο στην Αυστραλία και συγκεκειμένα στην κλινική «Alfred» της Μελβούρνης, καθώς έπασχε από καλπάζουσα λευχαιμία.

Ο άσος της Ελλάς Βερόνα ταξίδεψε αρκετές φορές στην Αυστραλία προκειμένου να συμπαρασταθεί στον αδερφό του, αλλά σε μια προσπάθεια να το βοηθήσει δωρίζοντάς του μυελό των οστών.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here