Το «επος» του Μιθριδάτη «πετσόκοψε» την κυβέρνηση Μητσοτάκη σε λιγότερο από 13 λεπτά (video)-Πρώτο trend στο Twitter ο #Μιθριδάτης-

 

Το τραγούδι ή μάλλον το short music film (μουσικό έργο μικρού μήκους, όπως το περιγράφει) λέγεται «Για να μην τα χρωστάω» και όπως γίνεται -κάτι παραπάνω από- προφανές απο τους στίχους, αναφέρεται στην διακυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ενδεικτικά:

«Κυβέρνηση με σήμα το κουταλοπίρουνο κι ένα φλώρο έχεις ξαφνικά για τύραννο Μια Πρωθυπουργάντζα που έχει στην καβάτζα κάθε ορντινάντζα, δευτεράντζα για μπροστάντζα…»

«Ο Λουδοβίκος μας, ο άρχοντας, ο άναξ, αν ο κόσμος δεν κατάπινε όλη μέρα ζάναξ»

«Περνάνε νομοσχέδια εκτρώματα στα χώματα…»

«Μέλι είναι το έλλειμα κι είναι το μέλημά τους, ν’ αφήσουν ένα ρημαδιό ξανά στο όνομά τους»

«Οκτάωρη εργασία είναι μπαναλιτέ και κάθε υπερωρία θα είναι απληρωτέ»

«Τώρα fake news λένε την προπαγάνδα, με χαρτοπολτό από ευρώ φτιάχνεις ανδριάντα. Ο ηγέτης μας στο σετ για συνέντα τετ-α-τέτ, ρωτάει ο Πινόκιο απαντά ο Πινοσέτ»

Είναι προφανές πως το μουσικό έργο μικρού μήκους του Μιθριδάτη, όχι μόνο έγινε viral άλλα έχει προκαλέσει πολλές και έντονες αντιδράσεις. Κάτι που δείχνει πόσο απόλυτα πετυχημένο είναι.

Πρώτο trend στο Twitter ο #Μιθριδάτης και η μουσική αντίσταση στο καθεστώς Μητσοτάκη

Στο twitter το χασταγκ #Μιθριδάτης είναι πρώτο τρεντ με τους χρήστες να είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία ενθουσιασμένοι και τις κριτικές να είναι αποθεωτικές.

Φυσικά η επιτυχία του «ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΩ» προκάλεσε και την αναμενόμενη αμηχανία σε γνωστά τρολ της Πειραιώς

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here