Το μεσημέρι η ονομαστική ψηφοφορία για τη τροπολογία-σκάνδαλο στο ποδόσφαιρο

Στις 13.00 της Τετάρτης θα διεξαχθεί η ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή για την τροπολογία της κυβέρνησης σχετικά με τις αλλαγές στις ποινές που επιβάλλει η ΕΕΑ 

H τροπολογία της κυβέρνησης για τις αλλαγές στις ποινές που επιβάλλει η ΕΕΑ κατατέθηκε το βράδυ της Τρίτης.. Οι ποινές που προβλέπονται είναι αφαίρεση από 5 έως 10 βαθμούς, κάτι που σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη απειλούνται με τη συγκεκριμένη ποινή, εφόσον τα αρμόδια όργανα του ποδοσφαίρου κάνουν αποδεκτή την εισήγηση της ΕΕΑ.

Ονομαστική ψηφοφορία ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Αναφερόμενος στους λόγους κατάθεσης του αιτήματος για ονομαστική ψηφοφορία, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλ. Τσακαλώτος είπε ότι η τροπολογία είναι διόρθωση λάθους με ένα άλλο λάθος. Ο κ. Τσακαλώτος ρώτησε εάν είναι αλήθεια ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού, Ελευθέριος Αυγενάκης «έβαλε δύο ανθρώπους του στην επιτροπή», ότι μετά «δεν του «άρεσε το πόρισμα» και ότι «για να διορθώσετε τα λάθη φέρατε τροπολογία που παρεμβαίνει ευθέως στο αυτοδιοίκητο ποδοσφαίρου με αναδρομική ισχύ»; Να ξέρετε ότι τον διαιτητή που διορθώνει ένα λάθος με ένα άλλο, τον βρίζουν οι πάντες είπε ο κ. Τσακαλώτος.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here