Το Μαξίμου αδειάζει τον Γεωργιάδη για περαιτέρω άρση των μέτρων

Κυβερνητικές πηγές αδειάζουν τον Άδωνι Γεωργιάδη για τις δηλώσεις του, που αφήνουν «παράθυρο» σε περαιτέρω άρση των περιοριστικών μέτρων, μετά το άνοιγμα του λιανεμπορίου.

Συγκεκριμένα κυβερνητική πηγή που επικαλείται η «Καθημερινή» φέρεται να δήλωσε ότι «δεν υπάρχει ακόμα καμία σκέψη για περαιτέρω άρση των περιορισμών πριν δούμε το πώς θα εξελιχθεί το άνοιγμα του λιανεμπορίου».

Το Μαξίμου ουσιαστικά ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να παρθούν αποφάσεις αν δε φανούν οι επιδημιολογικές επιπτώσεις από το άνοιγμα στο λιανεμπόριο.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, χθες άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αρθεί το μέτρο της απαγόρευσης μετακίνησης εκτός νομού με στόχο το άμεσο άνοιγμα των χιονοδρομικών κέντρων.

«Έχει συζητηθεί στην επιτροπή η μετακίνηση από νομό σε νομό. Ένα από τα πλάνα που έχουμε, αν το επιτρέψει και η επιδημία, είναι να ανοίξουν τα χιονοδρομικά κέντρα, γιατί είναι μια εποχική δραστηριότητα και δεν μπορούν να υπάρξουν χωρίς μετακίνηση» σημείωσε, φουντώνοντας τα σχετικά σενάρια πέρι άρσης μέτρων.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here