«Φίλος» και προμηθευτής πέταξαν το κορίτσι στο δρόμο

Η ζωή των τοξικομανών σοκάρει ακομα και τους ίδιους όταν είναι νηφάλιοι, όμως συχνά δεν είναι…. Κατοπιν ανάλυσης του DNA που βρέθηκε στη νεαρή, ηλικιας 22 ετών, διαπιστώθηκε οτι την ειχε βιάσει ο προμηθευτής της -πιθανόν και άλλοι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αν και αρχικά το κορίτσι έλεγε ότι δεν θυμάται, και ο σύντροφός της έλεγε «έφυγα και δεν ξέρω τι εκανε μετά», διαπιστώθηκε ότι:

Η κοπέλα μαζί με το «φίλο» της είχαν πάει στο Ζεφύρι για να αγοράσουν τη δόση τους ή πάντως να την προμηθευτούν, πιθανόν και με αντάλλαγμα σε είδος. Πήγαν στο προμηθευτή τους, έναν 59χρονο Ρομά που είχε ξανακατηγορηθεί για βιασμό πέρσι (βιασμό 20χρονης) και εκει έκαναν χρήση. Ο «φίλος» της υποστηρίζει ότι έφυγε και όταν ξαναγύρισε βρήκε την κοπέλα αναίσθητη και ο  59χρονος έλεγε ότι «δεν ξυπνάει». Τότε μαζι την πήραν με το αμάξι του 59χρονου και την πέταξαν στο δρόμο….

Ο 59χρονος μπορει να υποστηρίξει ότι η ερωτική επαφή ήταν συναινετική, αλλά η κοπέλα ήταν σε σχεδόν κωματώδη κατάσταση απο τα ναρκωτικα, οποτε ο ισχυρισμός δεν μπορει να σταθεί. Φυσικά έχει σημασία το τι θα καταθέσει και η ίδια.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here