«Το δεύτερο «θύμα» στην αποκάλυψη του Ν.Σ. ήταν ο δικός μου κακοποιητής»

Γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη καταγγέλλει για βιασμό ο Δημήτρης Ανθής, ο οποίος κατέθεσε και μήνυση σε βάρος του, αποκαλύπτοντας ότι ο θύτης του ήταν το δεύτερο πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση του Ν.Σ.

Ο τελευταίος εξομολογήθηκε πρόσφατα σε συνέντευξή του στο 2020mag.gr ότι πριν 16 χρόνια, σε ηλικία 19 ετών, έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από πασίγνωστο σκηνοθέτη παρουσία ενός νεαρού ηθοποιού.

Διαβάζοντας τις φρικτές περιγραφές ο κ. Ανθής εντόπισε κοινά σημεία, ήρθε σε επαφή με τον δικηγόρο του Ν.Σ. και επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο, ο οποίος την ίδια περίοδο με την πρώτη καταγγελία τον βίασε.

«Ο ένας εκ των δύο παρουσιάστηκε ως θύμα» είπε το πρωί στο OPEN ο 38χρονος, που αποφάσισε να καταγγείλει τον ηθοποιό και σκηνοθέτη στη Δικαιοσύνη το δρόμο της οποίας έχει πάρει η υπόθεση.

Όπως ανέφερε, ο φερόμενος δράστης ήταν τότε συνάδελφος του αδελφού του που δούλευε σε μπαρ από όπου ένα βράδυ του 2005 έφυγαν για να πάνε σπίτι του, όπου όμως του επιτέθηκε, τον ακινητοποίησε και τον κακοποίησε σεξουαλικά.

Ο 22χρονος τότε άνδρας προσπάθησε να αντισταθεί αλλά δεν τα κατάφερε, καθώς είχε παγώσει και δεν μπορούσε να αντιδράσει. «Από αυτά που κατάλαβα από το τηλεφώνημα με περίμεναν κι άλλα. Θα συνέβαιναν κι άλλα αν έμενα εκεί» θυμάται σήμερα τονίζοντας ότι στάθηκε τυχερός γιατί χτύπησε το τηλέφωνο του κακοποιήτή του, ο οποίος πήγε να απαντήσει, με αποτέλεσμα ο ίδιος να μπορέσει να φύγει γλιτώνοντας από τα χειρότερα.

«Είμαι 38χρονών και ακόμα φοβάμαι»

«Πρέπει πλέον να σταματήσουμε να φοβόμαστε» τόνισε ο κ. Ανθής και ευχαρίστησε τον Ν.Σ. για το θάρρος να μιλήσει πρώτος για τη φρίκη που υπέστη δίνοντας κουράγιο σε άλλα θύματα εντός και εκτός του καλλιτεχνικού χώρου, όπως ο ίδιος που εργάζεται ως μάγειρας.

«Είμαι 38 χρόνων και είναι ο λόγος που ούτε οικογένεια ούτε παιδιά έχω κάνει, γιατί δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω όλο αυτό ακόμα» πρόσθεσε ο ίδιος.

«Είμαι 38χρονών και ακόμα φοβάμαι. Όταν έδωσα την κατάθεση γύρισα στο σπίτι μου και ένιωθα ακόμα φόβο. Ότι ίσως  όλο αυτό θα γυρίσει μπούμερανγκ, ότι θα βρω τον μπελά μου. Όμως, ευτυχώς έχω φίλους δίπλα μου που μου συμπαραστέκονται… Και νομίζω ότι έχω κάνει σωστό» είπε

Υπενθυμίζεται ότι ο Ν.Σ. ζήτησε την περασμένη Δευτέρα μέσω του δικηγόρου του αυτεπάγγελτη παρέμβαση της Εισαγγελίας και αναμένει να κληθεί να καταθέσει αλλιώς θα κινηθεί ο ίδιος νομικά για να κατονομάσει ενώπιον της Δικαιοσύνης τον φερόμενο δράστη.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here