Το 1ο πανελλήνιο e-συνέδριο (16ο συνολικά) φυσικής ιατρικής και αποκατάστασης

 

Το 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο της υπέρ δραστήριας Ελληνικής Εταιρείας Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (ΕΕΦΙΑπ) – θέμα/τίτλος: Αποκατάσταση, Πρόληψη, Διάγνωση, Θεραπεία, Παρακολούθηση – από 27 ως και 29 Νοεμβρίου 2020 θα είναι και το πρώτο (για ευνόητους λόγους) με σύγχρονη on line παρακολούθηση για όλους τους συνέδρους, που θα φέρουν την ιδιότητα του e-συνέδρου!
Με δεδομένο ότι τα συνέδρια της ΕΕΦΙΑΠ έχουν καθιερωθεί ως πολύ σημαντικά επιστημονικά γεγονότα στον κρίσιμο κοινωνικά τομέα της αποκατάστασης, τα περί του επικείμενου 16ου ενημερωτικά δοσμένα από την Κωνσταντίνα Πετροπούλου και τον Μάρκο Σγάντζο (προέδρους της οργανωτικής και επιστημονικής επιτροπής του συνεδρίου) έχουν ξέχωρο ενδιαφέρον.
Μας λένε:
Οι σημερινές δύσκολες υγειονομικές συνθήκες μας οδήγησαν στην επιλογή του e-Συνέδριου με σύγχρονη (Live) παρακολούθηση για όλους τους εγγεγραμμένους συνέδρους.
Η μέριμνα της Εταιρείας μας είναι να κρατήσουμε την ζωντάνια και την επικοινωνία μεταξύ ομιλητών και συνέδρων επιλέγοντας λύσεις όπου οι συμμετέχοντες πρόεδροι και ομιλητές κάθε στρογγυλού τραπεζιού θα είναι παρόντες σε ειδική αίθουσα ενώ η χρήση της υψηλής τεχνολογίας θα επιτρέπει στους συνέδρους να παρακολουθήσουν με υψηλή απόδοση και ταυτόχρονα να συμμετέχουν με ερωτήσεις και παρεμβάσεις. Παράλληλα σε κάποιες συνεδριάσεις θα υπάρχει η διενέργεια κουίζ με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής.

Στο επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου παρουσιάζονται, από τα τμήματα ειδικού ενδιαφέροντος της εταιρείας μας, οι τελευταίες εξελίξεις στο τομέα της Πρόληψης-Διάγνωσης-Θεραπείας και Παρακολούθησης, ειδικών παθήσεων των παιδιών και των εφήβων, των ενηλίκων και των ηλικιωμένων, τόσο σε ερευνητικό όσο και σε κλινικό επίπεδο.
Ιδιαίτερη μέριμνα δόθηκε στην παρουσίαση συνεδριάσεων που αποτελούν έκφραση της συνεργασίας της Εταιρείας μας με άλλες Ιατρικές Επιστημονικές εταιρείες γιατί η θεραπευτική παρέμβαση αποτελεί μια συνέχεια και συνέπεια όπου εμπλέκονται πολλές ιατρικές ειδικότητες. Η συνεισφορά στην θεραπευτική διαδικασία και των άλλων επαγγελμάτων Υγείας μέσα από την λειτουργία της διεπιστημονικής Ομάδας έχει το πρόσημο της και την έκφρασή της στο Επιστημονικό μας Πρόγραμμα.

Στην κορυφαία αυτή εκδήλωση της ΕΕΦΙΑπ, προσβλέπουμε στην ενεργό και παραγωγική συμμετοχή όλων των συναδέλφων. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα έχουμε την ευκαιρία ανταλλαγής θέσεων και απόψεων καθώς επίσης και του συντονισμού των δράσεων μας, που αφορούν στην προάσπιση και περαιτέρω ανάδειξη της ανάγκης παροχής υπηρεσιών Αποκατάστασης σε όλα τα επίπεδα περίθαλψης.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here