Την Δευτέρα απολογείται ο γιατρός για την δολοφονία της 36χρονης

 

ΦΩΤΟ: ΙΝ ΤΙΜΕ

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα έλαβε από την α’ τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης ο 38χρονος γιατρός που κατηγορείται για τη δολοφονία 36χρονης.

Ο αγγειοχειρουργός, που αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως και της περιύβρισης νεκρού, δια της συνηγόρου του, αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή στο έγκλημα, το οποίο εκτιμάται ότι τελέστηκε μέσα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίζεται ότι διατηρούσε απλώς φιλικές σχέσεις με τη γυναίκα και συνομιλούσαν μέσω facebook. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αναμένεται να υποστηρίξει στην απολογία του ότι είχε ιατρικό ραντεβού με την 36χρονη για μικροεπέμβαση, αλλά εκείνη δεν προσήλθε.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας, γεωργιανής καταγωγής, μητέρας τριών παιδιών, βρέθηκε σε δύσβατη δασική έκταση στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Στο άψυχο σώμα της ανιχνεύτηκε αναισθητικό φάρμακο.

Οι κάμερες ασφαλείας του νοσοκομείου κατέγραψαν ύποπτες κινήσεις του γιατρού στον περιβάλλοντα χώρο, ενώ η άρση του απορρήτου των επικοινωνιών φέρεται πως έδωσε το γεωγραφικό στίγμα των κινήσεων στην ευρύτερη περιοχή όπου εντοπίστηκε το πτώμα.

Φως στις ακριβείς συνθήκες θανάτου αναμένεται να ρίξουν η ιατροδικαστική έρευνα και οι ειδικές εργαστηριακές εξετάσεις.

AΠΕ

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here