Την 80η ΔΕΘ εγκαινιάζει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

Την 80η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα εγκαινιάσει στις 20:00 η ώρα σήμερα Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος θα πραγματοποιήσει ομιλία στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».

Στις 19:00, η υπηρεσιακή πρωθυπουργός, Βασιλική Θάνου, θα εγκαινιάσει την έκθεση των «Μαγεμένων» στο περίπτερο 3 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, όπου και εκτίθενται τα αντίγραφα των αγαλμάτων.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα συναντηθεί την Κυριακή στις 11:00 με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo AE και στη συνέχεια θα περιηγηθεί στους χώρους της έκθεσης. Στις 19:30 θα πραγματοποιήσει ομιλία στο συνεδριακό κέντρο Ι. Βελλίδης.

H εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, θα παραβρεθεί επίσης στα εγκαίνια της ΔΕΘ, εκπροσωπώντας τον πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα, στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης στις 20:00.

Στο μεταξύ, συλλαλητήρια κατά του νέου μνημονίου οργανώνουν τα συνδικάτα στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο, πρώτη μέρα λειτουργίας της 80ής Διεθνούς Έκθεσης.

Η ΓΣΕΕ και το ΕΚΘ καλούν σε συγκέντρωση στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου στο άγαλμα του Βενιζέλου. Το ΠΑΜΕ οργανώνει ξεχωριστό συλλαλητήριο στην πλατεία Αριστοτέλους, στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου.

Παράλληλα, συνδικαλιστικές οργανώσεις ενστόλων προγραμματίζουν διαμαρτυρία απόψε, Παρασκευή.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here