Τι καιρό θα κάνει την Καθαρά Δευτέρα -ή θα βρέξει, ή θα χιονίσει ή καλό καιρό θα κάνει…

Καλοκαιρία στην Αττική αλλά και στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ίσως με κάποιες νεφώσεις, προβλέπεται για αύριο το πρωί, Καθαρά Δευτέρα. Εξαίρεση τα δυτικά της χώρας  αλλά και τα κεντρικά και βόρεια, όπου ίσως οι νεφώσεις ειναι πυκνότερες και πιθανόν να βρέξει. Προς το απόγευμα και το βράδυ, οι βροχές θα «επεκταθουν»

Αν και οι περισσότερες περιοχές της χώρας  θα έχουν μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια την  Καθαρά Δευτέρα σύμφωνα με τους περισσότερους μετεωρολόγους, στο Ιόνιο και τα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα της Ελλάδας, ο καιρός θα είναι  άστατος με πιθανότητα να σημειωθούν βροχές ασθενούς έως και μέτριας έντασης.

Στις περιοχές που αναμένονται πιθανόν βροχές, δεν  αποκλείονται και τοπικές καταιγίδες ειδικά το μεσημέρι, οπτότε χρειάζεται προσοχή στο πέταγμα του αετού.

Για την Καθαρά Δευτέρα, αναμένονται νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν με βροχές πρώτα στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και επέκταση μέσα στη μέρα στα ηπειρωτικά, και την νύχτα καταιγίδες στο Ιόνιο και χιόνια ψηλά στα βουνά.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here