Τι γίνεται με τα σχολικά γεύματα στη Λαμία;

 

 

Toυ ΑΝΤΩΝΗ ΣΚΟΡΔΙΛΗ

Αντιγράφουμε από ερώτηση προς το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και συγκεκριμένα προς την αρμόδια Αναπληρώτρια Υπουργό Θεανώ Φωτίου του βουλευτή Φθιώτιδας (ΣΥ.ΡΙΖ.Α.) Γιάννη Σαρακιώτη:

“Στην Περιφερειακή Ενότητα της Φθιώτιδας, παρατηρούνται αρκετές καθυστερήσεις στη χορήγηση των σχολικών γευμάτων. Συγκεκριμένα στην περίπτωση του Δήμου  Λαμιέων, σχολικά γεύματα προβλέπονταν να διανεμηθούν σε δώδεκα δημοτικά σχολεία (1ο, 5ο 6ο, 10ο, 14ο, 17ο, 20ο, 22ο, 24ο, 25ο Λαμίας, 1ο Γοργοποτάμου και Λιανοκλαδίου), στα οποία είναι συνολικά εγγεγραμμένοι περισσότεροι των 1.000 μαθητών. Όμως, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε πλέον εν μέσω του σχολικού έτους, η διάθεση των γευμάτων στα εν λόγω σχολεία δεν έχει καν ξεκινήσει!».

Πληθαίνουν και δυναμώνουν όσο περνάει ο καιρός οι διαμαρτυρίες των γονέων – σημειώνεται ότι παρόμοια προβλήματα “καθυστέρησης της διανομής” υπήρξαν και κατά το περυσινό σχολικό έτος – οι οποίοι αν μη τι άλλο δικαιούνται να γνωρίζουν τι στο διάολο συμβαίνει και τα υπεσχημένα στα παιδιά τους γεύματα παρότι ο καιρός ο άτιμος γοργά περνά και πλέον έχουμε φτάσει στην περίοδο της Πασχαλινής νηστείας, δεν έχουν δεήσει ακόμα τα αθεόφοβα να φτάσουν στον (ανυπόμονο) προορισμό τους. Τα στομάχια των παιδιών δε μπορούν άλλο να αναμένουν…

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here