Τι είπε ο Κυριάκος στον «κομμένο» και θυμωμένο Μαρκογιαννάκη: Μου υποσχέθηκε θέση διοικητή σε ΔΕΚΟ ή Ανεξάρτηση Αρχή

«Βαθύτατα προσβεβλημένος» δήλωσε ο πρώην βουλευτής Χρήστος Μαρκογιαννάκης για τον αποκλεισμό του από τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. στα Χανιά, αφήνοντας αιχμές για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο ίδιος όμως αποκάλυψε πως ο πρόεδρος της ΝΔ του υποσχέθηκε θέση διοικητή σε όποια ΔΕΚΟ ή ανεξάρτητη Αρχή ζητήσει.

Μιλώντας στη «Νέα Τηλεόραση Κρήτης» ο πρώην υπουργός δήλωσε «πικραμένος και θυμωμένος» από το γεγονός ότι επί δυόμισι χρόνια ο κ. Μητσοτάκης αρνούνταν να τον δει για να του ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του όσον αφορά το πρόσωπό του.

Παράλληλα, ζήτησε από τον πρόεδρο της Ν.Δ. να γίνουν εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των υποψηφίων της, τονίζοντας ότι μαζί με την Ντόρα Μπακογιάννη το κόμμα θα «χτύπαγε ποσοστό 40%».

Ο ίδιος γνωστοποίησε τις ανεπίσημες επαφές του με άλλα κόμματα χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του σαν «ξερολούκουμο».

«Μόνο από ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή δεν έχω δεχθεί οχλήσεις. Δεν έχω συζητήσει με κανέναν, δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο», είπε ο κ. Μαρκογιαννάκης, αφήνοντας πάντως ανοιχτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο σε περίπτωση που δεν αλλάξει στάση στο πρόσωπό του, το κόμμα.

«Στην πολιτική ποτέ δεν λες ποτέ. Αν συνεχίσει κάτι τέτοιο σημαίνει ότι η εκτίμηση στο πρόσωπό μου είναι μηδενική και ότι η προσβολή των ανθρώπων που πιστεύουν στο πρόσωπό μου είναι απεριόριστη», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος ο κ. Μαρκογιαννάκης υπογράμμισε ότι «εργάζεται και θα το πράξει εντονότερα, το επόμενο διάστημα, για το συμφέρον της Νέας Δημοκρατίας».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here