Θύμα τροχαίου με τη μηχανή του, ο Πάνος Χαρίτος

Τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του είχε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της ΕΡΤ Πάνος Χαρίτος. Το έκανε γνωστό ο ίδιος με ανάρτηση στο Facebook και έστειλε μήνυμα σε όλους τους οδηγούς μηχανής.

Η σύγκρουση, όπως περιέγραψε ο ίδιος ο Πάνος Χαρίτος, ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα ο ίδιος να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο Ασκληπιείο της Βούλας για τις πρώτες βοήθειες.

Όλα έγιναν όταν οδηγός αποφάσισε την τελευταία στιγμή να στρίψει δεξιά από την αριστερή λωρίδα, παρασύροντας τη μηχανή του Πάνου Χαρίτου και ρίχνοντάς τον με δύναμη στο δρόμο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του στην άσφαλτο.

Όπως περιέγραψε ο Πάνος Χαρίτος, όταν έγινε το τροχαίο, δεν είχε φορέσει ειδικό παντελόνι μηχανής και αυτό του κόστισε. Γι’ αυτό έδωσε μια συμβουλή σε όσους οδηγούν μηχανή: «η καλύτερη επένδυση στην ασφάλεια είναι το κράνος, το μπουφάν κι ένα καλό παντελόνι μηχανής. Φοράτε κράνος και ρούχα μηχανής. Πραγματικά, σώζουν ζωές».

Ο Πάνος Χαρίτος ευχαρίστησε τους γιατρούς στο Ασκληπιείο Βούλας και τους άνδρες της ομάδας Δίας που αν και είχαν τελειώσει τη βάρδια τους «σταμάτησαν κι έμειναν δίπλα μου για όσο χρειάστηκε στο δρόμο».

Μετά το τροχαίο του γνωστού δημοσιογράφου, η εκπομπή Focus που παρουσιάζει κάθε Πέμπτη βράδυ στην ΕΡΤ, ακυρώνεται.

Δείτε την ανάρτησή του

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here