Θορυβημένος ο Μητσοτάκης, κάλεσε σε ενισχύσεις -Σαμαράς και Καραμανλής στη ΔΕΘ

Μετά τη θετική ανταπόκριση που είχε η ομιλία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ (γιατί οι μυστικές δημοσκοπήσεις γίνονται σχεδόν ανά 48ωρο….), ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε ενισχύεις και  να είναι παρόντες και να τον στηρίξουν και οι πρώην αρχηγοί του κόμματος.

Οποτε παρέστησαν και έστειλαν μηνύματα ενότητας οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς. Κατά την είσοδό τους στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, λίγα λεπτά πριν την έναρξη της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη χειροκροτούμενοι, είπαν:

* «Είμαστε όλοι  εδώ για να στηρίξουμε οπως πάντα  την παράταξη για μια μεγάλη νίκη και στόχο τη ρωμαλέα ανάπτυξη προς όφελος ολων και πρωτίστως των κοινωνικά ασθενέστερων» .
* Ο Αντώνης Σαμαράς είπε:
* «Από την Μακεδονία μας που ούτε χαρίζεται ούτε ξεπουλιέται, πάμε όλοι μαζι για την μεγάλη νίκη»
Ο πρώτος καλυψε το κοινωνικό και κεντροαριστερό σκέλος των πτωχών και αδυνάμων, ο δεύτερος «έπιασε» το κεντροδεξιό  εθνικό ζήτημα. Ο,τι πιάνει ο καθένας…
Ομως δεν λένε  ούτε ο ένας ουτε ο άλλος πώς στην ευχή θα στηριξουν τους φτωχούς φτάνοντας τις συντάξεις στα 350 ευρώ ούτε τι ακριβως αντιπροτείνουν στο Βόρεια Μακεδονία -γιατί «στους έξω» (Κομισιόν, Αμερικανό πρέσβυ) δεν λενε φυσικά ότι  «είναι κακή συμφωνία» η Συμφωνία των Πρεσπών.
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here