Θύμα απαγωγής ο Πουλίδο στο Μεξικό! – Ο Ολυμπιακός σε επικοινωνία με την οικογένειά του

Απήχθη ο Άλαν Πουλίδο! Οι αστυνομικές Αρχές της επαρχίας Ταμαουλίπας του Μεξικού, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, επιβεβαίωσαν την απαγωγή του επιθετικού του Ολυμπιακού τα ξημερώματα της Κυριακής (τοπική ώρα). Ο 25χρονος σέντερ φορ φέρεται να έχει πέσει θύμα απαγωγής κατόπιν είδησης που δημοσίευσε η τοπική μεξικάνικη ιστοσελίδα της πόλης Βικτόρια, «El Cinco».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η γραμμή εκτάκτων κλήσεων 066 του Μεξικού έλαβε κλήση τα ξημερώματα (02:00 τοπική ώρα) με αναφορά για απαγωγή του Άλαν Πουλίδο. Αμέσως δεκάδες αστυνομικές δυνάμεις κατευθύνθηκαν προς το δρόμο. Παράλληλα, ελικόπτερο της ομοσπονδιακής αστυνομίας πέταξε πάνω από την εν λόγω περιοχή. Αρχικά δεν υπήρχε επίσημη ανακοίνωση επιβεβαίωσης της Αστυνομίας για το εάν πρόκειται τον επιθετικό του Ολυμπιακό, ωστόσο αργότερα σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Milenio», οι αστυνομικές Αρχές της επαρχίας Ταμαουλίπας του Μεξικού επιβεβαίωσαν την απαγωγή του Άλαν Πουλίδο.

Ο Πουλίδο ταξίδευε με τη σύντροφό του, Ιλεάνα Σάλας, την ώρα του συμβάντος, το οποίο επιβεβαίωσε ο αδερφός του, Αρμάντο, με δηλώσεις του σε ιστοσελίδες της χώρας.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε επικοινωνία με την οικογένεια του ποδοσφαιριστή, αλλά και τις Αρχές του Μεξικού για οποιαδήποτε εξέλιξη γύρω από την υπόθεση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από το Μεξικό, δεν έχει υπάρξει καμία επικοινωνία από τους απαγωγείς προς το οικογενειακό περιβάλλον του παίκτη. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι υπάρχουν ακόμη ΜΜΕ ιδιαιτέρως επιφυλακτικά με την όλη υπόθεση, μη έχοντας πειστεί πλήρως για την εγκυρότητα της είδησης.

Από την Ερυθρόλευκη ΠΑΕ συνεχίζουν τις προσπάθειες τους να επικοινωνήσουν με τις αρχές στο Μεξικό, πράγμα που αποδεικνύεται ιδιαίτερα δύσκολο μέχρι στιγμής. Με τους οικείους του παίκτη που μίλησαν επιβεβαίωσαν ότι κάτι έχει συμβεί και ο Άλαν Πουλίδο δεν έχει επιστρέψει σπίτι και περιμένουν και εκείνοι ενημέρωση από τις Αρχές.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here