Θεσ/νίκη: Σε εξέλιξη συγκεντρώσεις-πορείες διαμαρτυρίας κατά της κυβερνητικής πολιτικής

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης η συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που διοργανώνουν σήμερα ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΕΚΘ και ΕΔΟΘ, με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στα εγκαίνια της 82ης ΔΕΘ.

Στο Άγαλμα του Βενιζέλου έχουν συγκεντρωθεί εργαζόμενοι από όλη την Ελλάδα για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην κυβερνητική πολιτική.

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, το δικό του ξεχωριστό τόνο δίνει το Σωματείο Εργαζομένων στα Λιπάσματα Καβάλας, το οποίο διαμαρτύρεται με πυρσούς και συνθήματα.

Σε λίγη ώρα αναμένεται να ξεκινήσουν οι καθιερωμένες ομιλίες και στη συνέχεια η πορεία, η οποία θα κινηθεί στο κέντρο της πόλης και θα καταλήξει στην πλατεία ΧΑΝΘ, κοντά στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, όπου θα πραγματοποιήσει την ομιλία του σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας.

Σε άλλο σημείο, στην Αριστοτέλους, πραγματοποιεί συγκέντρωση το ΠΑΜΕ ενώ συγκεντρώσεις και πορείες πραγματοποιούν τα κινήματα κατά της εξόρυξης χρυσού και αντιεξουσιαστές.

Το πρωί προκλήθηκε ένταση μεταξύ νοσηλευτών και αστυνομικών έξω από το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, όταν επιχείρησαν να δούν τον πρωθυπουργό.

Πηγή: Thestival.gr

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here