Αρχική Pressroom Κοινωνία Θεσ/νίκη: Απίστευτες εικόνες αστυνομικής αγριότητας-Τον συλλαμβάνουν αιμόφυρτο!

Θεσ/νίκη: Απίστευτες εικόνες αστυνομικής αγριότητας-Τον συλλαμβάνουν αιμόφυρτο!

Νέες εικόνες αγριότητας της Αστυνομίας εναντίον του λαού ήρθαν να προστεθούν μετά τον συλλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη. Στα βίντεο που τραβήχτηκαν από αυτόπτες μάρτυρες καταγράφεται να προσάγεται από την Αστυνομία υποψήφιος διδάκτορας του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΑΠΘ, ο οποίος προηγουμένως καταγγέλλει αιμόφυρτος τον αναίτιο ξυλοδαρμό του από άντρες της ΕΛ.ΑΣ.

 

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, όταν το πανεκπαιδευτικό ολοκληρώθηκε η Αστυνομία συνέχισε να ακολουθεί μέρος των διαδηλωτών που απομακρύνονταν βάζοντας στο  μάτι τον υποψήφιο διδάκτορα του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΑΠΘ ο οποίος κατευθυνόταν προς το πανεπιστήμιο πηγαίνοντας στη δουλειά του. Σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες τον κυνήγησαν μέχρι τη ρωμαϊκή αγορά και τον χτύπησαν βάναυσα ανοίγοντας του το κεφάλι.

Ο κόσμος που βρισκόταν στην περιοχή είδε τι συνέβαινε και μαγνητοσκόπησε όσα ακολούθησαν. Στα βίντεο οι αστυνομικοί έφτασαν να να ισχυρίζονται πως «κανένας δεν τον χτύπησε» και να επιδιώκουν να διώξουν τον κόσμο που διαμαρτυρόταν για την συμπεριφορά τους.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here