Θεοδωράκης: Ναι, την έχω ψιλοέτοιμη την κυβέρνηση

Κυβέρνηση εθνικής ενότητας προτείνει ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ αίσθηση προκαλεί η αναφορά του «ναι, την έχω ψιλοέτοιμη την κυβέρνηση».

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Real»ο κ.Θεοδωράκης, είπε ότι «αυτό που έχουμε ανάγκη είναι ένα μέτωπο ενότητας με τη συμμετοχή και των ευρωπαιστών του ΣΥΡΙΖΑ .Δεν θέλουμε εκλογές. Προτείνω  άλλη κυβέρνηση από αυτή τη Βουλή που σύντομα θα φέρει τη συμφωνία και το άνοιγμα των τραπεζών».

Ο πρόεδρος του Ποταμιού ανέφερε ότι θα μπορούσε ο Αλέξης Τσίπρας να είναι πρωθυπουργός της κυβέρνησης εθνικής ενότητας.

«Η πρωτοβουλία ανήκει στον πρωθυπουργό. Ο Τσίπρας έχει πάρει  πρόσφατη εντολή από το λαό.  Αν θέλει ο ίδιος θα μπορούσε να είναι πρωθυπουργός. Αν το διαχειριστεί υπεύθυνα μπορεί να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο τη Δευτέρα» υπογράμμισε.

Σε διαφορετική περίπτωση « αν δεν θέλει και θέλει να κινηθεί ως αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ και των συνιστωσών, δεν υπάρχουν αδιέξοδα».

Όπως επισήμανε υπάρχουν άνθρωποι που είναι αποδεκτοί από την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού και θα ηγηθούν μιας προσπάθειας να κρατηθεί η Ελλάδα στην Ευρώπη.

Μάλιστα παραδέχθηκε ότι  «ναι, την έχω ψιλοέτοιμη την κυβέρνηση», προσθέτοντας ότι είναι η πρώτη φορά που το λέει.

Σχετικά με το κλείσιμο των Τραπεζών σημείωσε ότι «αυτή τη στιγμή πρέπει να ξεκινήσουμε από τη διαγραφή της ντροπής. Δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε  να επιστρέψει η ελληνική οικονομία στο μαύρο χρήμα  και στο διπλό νόμισμα.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here