Θέμα δεοντολογίας από την ανάληψη επιτελικών καθηκόντων του Στ. Μαλέλη στο νέο κανάλι του Μαρινάκη

Ενα σοβαρό ζήτημα ηθικής και δεοντολογίας για το ΚΙΝΑΛ, την Φώφη Γεννηματά και την πολιτική ζωή γενικότερα, προκαλεί η φερόμενη ανάληψη επιτελικών-διευθυντικών καθηκόντων από τον Στ. Μαλέλη, , διευθυντή επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ, στο νέο  διαδικτυακό κανάλι One TV του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το κανάλι είναι στελεχωμένο από το δημοσιογραφικό δυναμικό της Alter Ego, της εταιρείας που εκδίδει τις εφημερίδες «Τα Νέα» και «Το Βήμα». Ο άνθρωπος που, σύμφωνα με το ρεπορτάζ των μιντιακών μέσων, έχει «τη συνολική ευθύνη του project» δεν είναι άλλος από τον έμπειρο δημοσιογράφο Σταμάτη Μαλέλη.

Αν και τυπικά δεν φαίνεται να υπάρχει ασυμβίβαστο, η ταυτόχρονη προυσία του κ. Μαλέλη ως υπεύθυνου επικοινωνίας ενός κόμματος και ως διευθυντή ενός τηλεοπτικού καναλιού, δημιουργεί μείζονα ερωτήματα ηθικού και δεοντολογικού ασυμβιβάστου.

Κάτι που η κ. Γεννηματά πρέπει να εξετάσει σοβαρά.

Ο κ. Μαλέλης αποφάσισε να συνεργαστεί με τον εφοπλιστή πριν από δύο μήνες, όταν αποχώρησε απ’ αυτό η έως τότε διευθύντρια Πόπη Τσαπανίδου, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στη δημοσιογραφική πιάτσα, είχε ουσιαστικές αντιρρήσεις με την εικόνα που θα έβγαζε στις οθόνες το νέο εγχείρημα.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here